-
Istina, zato se i meni čini da ne idemo dobrim putem i da će ni kriv ni dužan dobiti etiketu, a bio je vrijedan cijele godine i nije zaslužio da na kraju ispadne tako. A opet, kad me učiteljica pozove u školu i kaže da ometa nastavu nemogu ne reagirati iako kad sve zbrojim ispada da se prebacije loptica na nas roditelje umjesto da se uvede malo čvršći red u razredu.
Ozbiljnije ću popričati sa njom na informacijama i otvoreno reći što me muči. Ja nisam tip roditelja koji uzdiže svoje dijete i ne želi prihvatiti da ev. ima neki problem, svijesna sam svih njegovih recimo mana al nemogu se oteti osjećaju da mu se nanosi nepravda. Općenito, stvarno nemam problema sa njim jer je inače razuman i odgovoran npr-on obavezno prati raspored jer iako je u boravku tjelesni imaju u različite dane pa prati kad mora ponjeti opremu i nemam ga srca kažnjavati ako bude nemiran nego ga nagrađujem kad je miran na satu i sve prepiše sa ploče.
Eto, ugnjavih , ali uvijek je nekako lakše kad i od drugih čuješ iskustva i kako su to riješavali.
Posljednje uređivanje od dodagoda : 14.05.2015. at 15:06
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma