Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 105

Tema: Seks u trudnoci

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Citiraj petarpan prvotno napisa

Dragi sine, tebe tvoja mama jako puno voli, ali ako ne budeš dobar kad se rodiš nikad nečeš dobiti bracu ni seku...
    Mislim da bi završna rečenica trebala glasiti ovako: "Dragi mužu, tebe tvoja draga jako voli, ali ako ne budeš dobar, više se nikad nećeš seksati...
    Je, bih ja napisala to, ali time sam se već prijetila...Kao što znamo-nije baš upalilo..Prijetila sam se ja i da bum si našla ljubavnika, da bum si platila žigola, da bum se stala na Gajevu, pa usput i zaradila ... Ničevo. Rekao mi je-stoj ti gdje god hočeš, al tek kad rodiš.Koliki ljudi žive u apstinenciji i sad si ti baš zapela, daj misli malo na sina mog...

Ipak je on tata i kao takav zna najbolje.Ipak su njega educirali njegovi frendovi, a kao što znamo, nema bolje edukacija nego kad te educira tvoj muški pajdo

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj petarpanquote="petarpan prvotno napisa

Je, bih ja napisala to, ali time sam se već prijetila...Kao što znamo-nije baš upalilo..Prijetila sam se ja i da bum si našla ljubavnika, da bum si platila žigola, da bum se stala na Gajevu, pa usput i zaradila ... Ničevo. Rekao mi je-stoj ti gdje god hočeš, al tek kad rodiš.Koliki ljudi žive u apstinenciji i sad si ti baš zapela, daj misli malo na sina mog...

Ipak je on tata i kao takav zna najbolje.Ipak su njega educirali njegovi frendovi, a kao što znamo, nema bolje edukacija nego kad te educira tvoj muški pajdo
    A ti muški pajde isto rade u policiji ?
    Bolje nek malo više istražuju, mislim o trudnoći.

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj klara prvotno napisa
    Hehe, zanimljivo mi je kako tema o seksu uvijek potakne puno postova. Pa i ja sam prvo nju išla otvoritit.

Nekako mi se čini da je Devet u pravu i da se pretjeruje s pričom o seksu. ali što se tiće mene, od jučer sam na mirovanju zbog krvarenja tako da više nema diskusije. No odjednom mi se to uopće ne čini teško. Koliko je krvi bilo mislila sam da je i bebica otišla tako da sam presretna da nije i spremna za ne mrdanje iz kreveta. I trenutno mi je najveći problem kako izdržati glavobolju koja je posljedica izležavanja. I baš mi je glupo da moram gnjaviti muža i svekrvu za svaku sitnicu, od kuhanja čaja na dalje. Joj tko će to izdržati... (Ja, naravno, ovo je bilo retoričko pitanje )

Pusa svima!
    Znaci Klara ipak nisu blizanci, ili?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Gemini prvotno napisa
    Znaci Klara ipak nisu blizanci, ili?
    Pa još uvijek su dva ploda, ali jedan je mali. U otpusnom pismu su ga nazvali "embrionalni odjek", nisu čak ni napisali koliko mm ima. Tako da najvjerojatnije neće biti blizanci.

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Cuj moja sestra je isto tako imala, naime prokrvarila je oko 9-og tjedna i rekli su joj da se vidilla jos jedna posteljica, nisu uopce vidili drugi plod. Tako da su joj to krvarenje protumacili time da je otisao drugi plod i njegova posteljica. Bila je cca 3 tjedna u bolnici tada i krvarila.
    Cijelu trudnocu je imala smedkastog curkanja poslije toga.
    Rodila je zdravu djevojcicu, danas ima 5 godina.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

petarpan, eh da sam prije znala, rekla bih ti da se sexate samo tako da ti je on s leđa (mi to zovemo Munchen položaj, znat ćete zašto ak ste gledali film). Ja tako prilično dobro sakrivam trbuh, iako se moje dijete primiri dok se mi družimo. A to je faaakat tak rijetko da me ni ne čudi.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj petarpanquote="petarpan prvotno napisa

A ti muški pajde isto rade u policiji ?
    Bolje nek malo više istražuju, mislim o trudnoći.
    Naravno da rade u murji. Nitko ne zna bolje do naše policije

Jelka, ja sam sjedila do te žene u crvenom, tj, s njene lijeve strane, ali iz tvog ugla bi to bilo njoj s desna...

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa

petarpan, eh da sam prije znala, rekla bih ti da se sexate samo tako da ti je on s leđa (mi to zovemo Munchen položaj, znat ćete zašto ak ste gledali film). Ja tako prilično dobro sakrivam trbuh, iako se moje dijete primiri dok se mi družimo. A to je faaakat tak rijetko da me ni ne čudi.
    Jelka koji je to i kakav film ?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jelka koji je to i kakav film ?
    To je film o Olimpijskim igrama u Munchenu, kad su ubijeni oni sportaši Izraelci, pa su se kasnije njihovi osvećivali. Sad me ubi, ali mislim da se ti "teroristi" zovu Masada. Uglavnom, o istinitom događaju.

petarpan, a ja zapamtila sam onu s druge strane. Ma bit će prilike da se bolje vidimo.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Gledala sam taj film, ali to je dokumentarac i to dobar, ali ja još uvijek ne kužim kakve veze to ima sa sexom s leđa. :shock:
    A ipak sam ti ja jedna plavuša pa mi treba vremena...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma jok, nije to dokumentarac, bio u kinima prije 6 mjeseci, mislim čak da je bio nominiran za Oscara. Ma posudi u videoteci, ak ništo onda zbog tog seksa.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I vi i vaš sex mogle bi biti malo solidarne prema nama koje ne smijemo pa se malo i suzdržati (šalim se naravno )

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    I vi i vaš sex mogle bi biti malo solidarne prema nama koje ne smijemo pa se malo i suzdržati (šalim se naravno )
    Je ne smijem ni ja, a Jelka bi još da posudim film o sexsu, i međusobnom kokanju Arapa i Židova. Nakon toga mogu komotno u bolnicu.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Eh da Jelka i fakat je prije par mjeseci bio dokumentarac o tome na TV, ali naravno bez sexa

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Čudne neke raspravice...A ne vidim da je neka napisala da joj je seks u trudnoći bio najljepši i najintenzivniji u životu. Pa ja pišem!

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ovca_i_janje prvotno napisa
    A ne vidim da je neka napisala da joj je seks u trudnoći bio najljepši i najintenzivniji u životu.
    pa kad nije, sta da radimo

dorotea24, seks je ionako precjenjen - hrana je puno bolja

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ako biste ipak probali, mislim da je najbitnije da spermići ne završe u tebi. Oni naime potiču kontrakcije maternice. Kak, nemam pojma, ali to sam pročitala na više mjesta.
    neki dan sam pročitala da najnovije studije dokazuju da sperma ne uzrokuje nikakve probleme u trudnoći.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa

dorotea24, seks je ionako precjenjen - hrana je puno bolja
    Hvala na pokušaju hranu konzumiram, ali fali mi sex

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo da se i ja javim napokon !!! Hrana je stvarno suuper ali moram priznati da se moja želja za sexom povećala u zadnje vrijeme !!!
    Za sada mi se sviđa ali bumo vidli koliko bu to trajalo

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Čudne neke raspravice...A ne vidim da je neka napisala da joj je seks u trudnoći bio najljepši i najintenzivniji u životu. Pa ja pišem!
    Meni se nakon tri mjeseca apstinencije zemlja otvorila i vidjela sam vatromet , ono, k'o u filmovima

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam taj vatromet vidjela svaki dan ! Apstinencija, što je to? Ne vjerujem da kontrakcije kod seksa mogu biti štetne, jer je riječ o vaginalnim kontrakcijama, a ne materičnim. Možda griješim. A psihofizičke blagodati? Zašto se o tome šuti? Ima parova koji su se seksali kada su počeli lagani trudovi, otvaranje. Da je opasno priroda bi to drugačije uredila.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam taj vatromet vidjela svaki dan ! Apstinencija, što je to? Ne vjerujem da kontrakcije kod seksa mogu biti štetne, jer je riječ o vaginalnim kontrakcijama, a ne materičnim. Možda griješim. A psihofizičke blagodati? Zašto se o tome šuti? Ima parova koji su se seksali kada su počeli lagani trudovi, otvaranje. Da je opasno priroda bi to drugačije uredila.
    Molim te, objasni to mom mužu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ili da pošaljem svoga izvanbračnog druga da mu objasni. Ionako smo u istom gradu. Možda se i poznaju. Zar se zaista boji seksa?

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ili da pošaljem svoga izvanbračnog druga da mu objasni. Ionako smo u istom gradu. Možda se i poznaju. Zar se zaista boji seksa?
    Da , kaže da ga je strah da se beba ne rodi prerano. Uspjevala sam ga prije nagovorit, al sad je kamen.. stijena po tom pitanju.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam taj vatromet vidjela svaki dan ! Apstinencija, što je to? Ne vjerujem da kontrakcije kod seksa mogu biti štetne, jer je riječ o vaginalnim kontrakcijama, a ne materičnim.
    Hm jesi sigurna u to? Ja bih zapravo voljela znati što je u seksu toliko riskantno. Ako izuzmemo spermu je li opasan orgazam ili penetracija? Meni je recimo doktor rekao ni s od sexa pa mu to valjda znači nikakve seksualne aktivnosti :? Ma idem ja bolje spavati nego što razbijam glavu s tim stvarima koje mi više ne trebaju (ih al se tješim )

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zašto? Neobično. Ne znam što bi tu bilo opasno. Pa nismo se bičevali . Naravno, govorimo o posve urednim trudnoćama. Mojeg nije bilo nimalo strah. Štoviše, često imamo reminiscencije na te dane. Meni je bilo ugodno; godila mi je fizička aktivnost svake vrste čitavih devet mjeseci, a i osjećala sam se potpunija, prelijepa,... Sada je vremena manje, a i željica je nekako mrvicu skromnija.
    Stoga, što znači "ni `s` od seksa"? Nije seks samo penetracija, koliko ja znam. Meni ginekologica o seksu nije rekla nikada ništa. Blažena bila.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moja ginekologica je tak autisticna da mi skoro o nicemu nis ne govori
    al dobro, to je valjda pozitivno, jer nema nikakvih problema.

meni je sad u trecem tromjesecju malo pala zelja, a i opreznija sam. moj muz me odmah proglasio starom, jer sam mu rekla da me ne ljubi nakon sto je pio pivu, i da me ne dira po, khm, intimnim dijelovima u liftu s tim zmazanim rukama. on se jadnik vec sad grozi onih 6 tjedana poslije poroda.
    a sta cu, kad sam mu neodoljiva

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ovcice, meda, a sta da vam kazem nego blago vama

ja se osjecam ko kombinacija ogromne knedle i luftbalona. kad se pogledam u ogledalo sasvim mi je jasno zasto je MM apsolutno nezainteresiran za seks. u ovakvom stanju privlacna mogu bit valjda jos jedino gravitaciji.

otkad je saznao da imam vise kila od njega, mislim da me se malo i boji. ne znam, mozda misli da cu mu otkinut glavu poslije seksa ko bogomoljka

samo se nadam da nece zaboravit kak se to radi i da necu morat trazit drugog muza ako danas-sutra pozelim imat jos koje dijete...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Draga meda, nije neophodno čekati baš šest tjedana... .
    Cookie, ja sam ti tip žene 48/50 kg, a moj macan ni manje ni više nego tip muškarca 95/125 kg, tako da ni uz najbolju volju nisam mogla postati teža od njega, osobito jer je i on dobio par trudničkih kilograma. Sada imam 51 kg i kosti mi već malo strše na bokićima, pa se rado prisjeća mojih trudničkih oblika i oblina. Ono što htjedoh zapravo napisati je da uživate u seksu u trudnoći koliko god možete /i maženje je seks/, jer kada dođe bebica vremena ćete možda imati tek za poljubiti se, ako je bebica mirnija možda za na brzinu skinuti gaćice. Zaprijetite im time... .

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cookie, evo ti pusa...

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

eh, ja sam tip zene koja je ostala trudna sa 67 kg, a odonda nabila jos 22 and counting.... tak da sam trenutno teza od vecine ljudi koje poznajem (a vjerojatno i od dobrog dijela onih koje ne poznajem) 8)

znam da kad bebica dodje bas nece bit neke prilike za seks, al sta da radim... mogu se tjesit da sam barem svoju reproduktivnu funkciju ispunila, pa se sad mogu posvetit drugim stvarima u zivotu. npr. uvijek sam htjela naucit heklat

petarpan,

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Je, pa kaj..Ja sam ti isto tu. Momentalno 96 kg. žive vage, bez kala(ha,ha) i trebam rodit dan prije tebe... Prije godinu i pol sam imala 55 kg.Pa sam se malo zbucala, pa sam ostala trudna... Rastem kao gljiva poslije kiše...ja ću bit big sexy mama...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam taj vatromet vidjela svaki dan ! Apstinencija, što je to? Ne vjerujem da kontrakcije kod seksa mogu biti štetne, jer je riječ o vaginalnim kontrakcijama, a ne materičnim.
    Hm jesi sigurna u to? Ja bih zapravo voljela znati što je u seksu toliko riskantno. Ako izuzmemo spermu je li opasan orgazam ili penetracija? Meni je recimo doktor rekao ni s od sexa pa mu to valjda znači nikakve seksualne aktivnosti :? Ma idem ja bolje spavati nego što razbijam glavu s tim stvarima koje mi više ne trebaju (ih al se tješim )
    O itekeko se radi o kontrakcijama maternice.
    Probala ja unatoč zabrani (nisam vise mogla izdrzati), bome sam se prepala kad su krenule.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

joj, petarpan, sad si ispricala moju zivotnu pricu

znas sta, nas ce nasi bebaci voljeti najvise na svijetu koliko god velike bile, a i muzevi (nadam se). a za sve ostale nas zaboli onaj dio ledja koji nema pristojno ime

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj RinaS prvotno napisa

Probala ja unatoč zabrani (nisam vise mogla izdrzati), bome sam se prepala kad su krenule.
    Znači ipak strogo slušati doktore?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

onaj dio ledja koji nema pristojno ime

misliš...bole nas gluteusi s intraglutealnim područjem :?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj RinaS prvotno napisa

Znači ipak strogo slušati doktore?
    Nisam ih bas strogo slusala, ali nisam htjela nista riskirati, pogotovo sto sam zadnja tri mjeseca bila otvorena za prst, a i rat sam vodila s B-H kontrakcijama. Ova moja egzibicija je bila dva tjedna prije termina, pa sam si mislila ak i potaknem trudove nije bed ionak ce bit unutar termina.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

neznam jel se nekome desilo da ga pri spolnom odnosu boli medica kao da ste rodile prije tjedan dana,mene je zadnji put tako bilo bolno u podrucju medice kao da osjecam gdje su me zadnjiput rezali....rodila sam prije 8,5 godina.i kad imam veliku nuzdu,pri tiskanju me medica zna boliti kao kod napinjanja kad radjate... :? :?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nemam pojma, al sad kad sam vidjela da ova tema još živi došla sam se od srca nasmijat samoj sebi...

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam iskreno sama sebi ogromna za hodanje,micanje s tolikim trbuhom da mi je smiješno da se pokrenem u bilo kojem pogledu...Obožavam mm,privlačan mi je jeb...,ali nemogu se pomaknuti,jedva čekam roditi da se aktiviram

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hehehehe

izgleda da smo sve prosle tu fazu.... ja sam doslovno morala preklinjati, svadjati se... no, kad je shvatio da mi je mnogo lakse poslije seksa, u smislu da se lakse krecem, i da mi je pritisak u zdjelici manji, onda se dao na posao. :D
    sad vise nemamo problema s tim.

pokusajte im objasniti da vam je zaista lakse poslije. mozda uspije. saljem vam

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zadnjih par dana mi hormoni divljaju, a nisam izgledala nikada gore.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni se totalno ne da

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se totalno ne da
    Onda ni 'biznis' nema smisla. Meni se žešće da al me frka pa ništa od akcije.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mi smo u trudnoći imali sex samo jednom, bi mi i više što se želje tiče, al strah nas, a pogotovo muža (jer smo teško došli do bebe). U drugom tromj. sam bila jako "napaljena", hormoni radili svoje i mogla sam svaki dan, sad je ta faza popustila jer sam ušla u treće tromj.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se totalno ne da
    X

(iako si nekak mislim da bi bilo pametno malo potaknuti sada 6 dana prije termina...)

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

svakako,za potaknuti dušu dalo,trik je u prostaglandinu, hormonu koji se nalazi u spermi a umjetno se ženama dava u obliku gela ne bi li omekšao cerviks te inducirao porod...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sex....sto je to.hahahahah

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo ja jučer dobila zeleno svjetlo za puni pogon nakon 3 mjeseca strogog mirovanja
    jel to podrazumijeva i sex?
    da probamo prije nego rodim jer će i tada trebat 'postit'

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sanjala sam seks. Do toga je došlo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove