Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 416

Tema: Odbrojavanje 5/2015 by <mišica> & zasad skulirana

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cure, žužy, tanita, je normalno da imam bolove, onako boluckanja i probadanja, menstrualne grčeve tu i tamo, i nekako sam napuhnuta? Bol je onako vise lijevo, i na dodir je nelagoda..joj strah me.

Cure na trudnoći su u većim problemima pa me bas i ne doživljavaju

Ives javi kad su te naručili !

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

lucija77, slažem se sa dominikslatki , ja bi isto prvo piškila test.. (divim ti se kako si uopće izdržala toliko bez testa )

Curke kvicaaaaa
    Evo da vam se odmah i pohvalim, sutra idem na ''Uzv HSG'' u 10h sam naručena.
    Junački sam podnijela tu vijest danas Eto , a vidjet ću kako ću sutra podnijeti.
    Rekli su mi da popijem nešto za bolove , i na tašte neka dodjem.. imate li vi kakvih prijedloga??
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.05.2015. at 10:58

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ako napravim test sutra javim se...pozzz

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lucija pisni test, nista nije iskljuceno, i ja znam imati takve simptome ali to prepisujem pcos ili ako sam pod velikim stresom, pa mi se to zna javiti od nervoze. Znas da je moguce imati mengu i biti trudna... U svakom slucaju javi i sretno.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, žužy, tanita, je normalno da imam bolove, onako boluckanja i probadanja, menstrualne grčeve tu i tamo, i nekako sam napuhnuta? Bol je onako vise lijevo, i na dodir je nelagoda..joj strah me.

Cure na trudnoći su u većim problemima pa me bas i ne doživljavaju

Ives javi kad su te naručili !
    Mila to je samo znak da si trudna, i ništa više.. opusti se, bit će sve dobro. Tako je bilo svim mojim prijateljicama koje su zatrudnile. Meni su rekle da kad se tako budem osjećala neka ne paničarim jer je to sve normalno
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.05.2015. at 11:03

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Bog,
    molm vas za savijet, ukočila su me ledja, bila sam u doktorice jutros, kaže mi neka odmah počnem piti voltaren skupa sa jednim malim normabelom od 2mg. Ali mene je strah , što ako sam MOŽDA ipak trudna, hoće li to naštetiti plodu?
    Kupila sam test za trudnoću, ali ovo bi mi bila 2 mokraća od jutros, danas mi je 24 dan ciklusa
    Molim za brzi odgovor, jer trpim ne ići na wc dr.put

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Budem-samo ne mogu vjerovati da bi mogla biti trudna....muž me ovih dana ispituje kad ćemo ponovno na ivf... meni iskreno ne znam da li mogu to sve ponovno proći ...jedino ako se dogodilo prirodno onda će moja kćer dobiti brata ili seku...

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Bog,
    molm vas za savijet, ukočila su me ledja, bila sam u doktorice jutros, kaže mi neka odmah počnem piti voltaren skupa sa jednim malim normabelom od 2mg. Ali mene je strah , što ako sam MOŽDA ipak trudna, hoće li to naštetiti plodu?
    Kupila sam test za trudnoću, ali ovo bi mi bila 2 mokraća od jutros, danas mi je 24 dan ciklusa
    Molim za brzi odgovor, jer trpim ne ići na wc dr.put

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Izdržala jer nisam mislila da se meni može dogoditi prirodna trudnoća-sve dok mi od jučer nije postalo loše i danas cijeli dan još uvijek mi je slabo...pa sam sad u šoku...

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives hvala na utjehi, uff.. Sad nis ne osjetim pa me opet strah! Ma grozna sam!

Ajme sutra ideš ! Joj mislit cu na tebe, ali gle, vidi kako se brzi sve riješava!
    Posljednje uređivanje od dominikslatki : 27.05.2015. at 11:29

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Dominik, ne toliko brinuti, probaj se malo opustiti, znam da je tesko. Radis li? izadji na pauzu ili se dogovori sa nekom prijateljicom za kafu, idi negdje.
    Klara, stvarno ne znam za voltaren, nemam nikakvo iskustvo, probaj malo proguglati ili nazovi dr pa pitaj smijes li.
    Ives, zuzi, drzim fige, mislim na vas.
    Ives, hajde ti mene skini s liste (sutra ili kad stignes), ove gadure nema pa nema, a sama sebi nekako otuzno djelujem gore na vrhu - ni m ni trudnoce.
    Pa ja javim kad stigne da me vratis. Hvala
    Posljednje uređivanje od biserko : 27.05.2015. at 12:27

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Dominikslatki, s obzirom kako si prošla nije ni čudo da te strah, ali probaj se opustiti i riješiti se grča jer ova će sad trudnoća biti uspješna.
    Lošim mislima prizivaš zlo, zato samo pozitivno razmišljati i čuvati se.

Joj...da eto došlo napokon da i ja to obavim, sutra poslije Hsg-a mi je rekao doktor da ćemo se sve dogovorit za dalje..
    Imate li curke kakva savjet što da popijem za bolove, mm mi je nabavio neofen od 800mg..će mi to bit dost???

Biserko,, može. Sutra maknem. A da odeš kod doktora po nešto?
    Žužy ........ima kaj novoga ???
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.05.2015. at 12:30

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    lucija77, slažem se sa dominikslatki , ja bi isto prvo piškila test.. (divim ti se kako si uopće izdržala toliko bez testa )

Curke kvicaaaaa
    Evo da vam se odmah i pohvalim, sutra idem na ''Uzv HSG'' u 10h sam naručena.
    Junački sam podnijela tu vijest danas Eto , a vidjet ću kako ću sutra podnijeti.
    Rekli su mi da popijem nešto za bolove , i na tašte neka dodjem.. imate li vi kakvih prijedloga??
    Pokušaj se čim više opustiti dok bude trajao pregled. Voltaren čepić uzmi bar pol sata prije (vidi koliko traje djelovanje, nije svaka doza ista) Osjetit ćeš kad napušu 'balončić' na kateteru, da ne ispadne van, kao lagano boluckanje u predjelu cerviksa. Ako su jajovodi prohodni i nema zapreka, boli ne bi trebalo biti. Osobno, HSSG me nije bolio uopće. Ni malo. Bolnije mi je bilo to popodne i sutradan kad se tekućina razlila po trbuhu pa mi je nastao peritonealni podražaj i plus me uklještilo u leđima ne vezano za HSSG (šta reć, sretne sam ruke). Imala sam nesreću da se sestra malo raspištoljila s tekućinom. Ušibala je skoro cijelu špricu jer je kao išlo bez otpora i stala je tek kad je dr. počeo urlati. Taj podražaj se inače ne dešava tako često i nema razloga da ne razmišljaš da će sve biti ok. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te ništa ne boli ni na pregledu a bome ni poslije. Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ives, valjda ce biti dovoljan neofen. Meni je dr davao brufen nakon kiretaze. Javi nam se sutra, drzimo ti palceve.
    A za ciklus, ma ne ide mi se, bila sam na pregledu i papi u februaru, vjerovatno je uzrok stitna, nema ovulacije i onda su ti ciklusi tako blesavi... Danas sam u bedu, ne znam sta je. Najiskrenije se nadam da je PMS.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ovo Voltaren čepić ti je moja preporuka s obzirom da moraš doći na tašte. Tablete za bol na prazan želudac ja obično izrigam pa...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

eryngium - hvala ti k'o sestri. (Ne smijem voltaren , a od neofena nemam nekakve loše reakcije) Malo čitam o tome po forumima i vidim da baš ovisi od žene do žene, ali i do doktora koji izvodi pretragu. Ništa..sutra ću saznati kako je.. ( inače nemam neku veliku toleranciju na bol...pa me mm zafrkava stalno da sam mimoza ) I sad je on na iglama a ja sam još u '' chill out '' fazi kao da se mene to ne tiče

Biserko - znam kako ti je ubija čekanje.. ali ja bi svakako otišla do dok. da vidim di je problem, ili makar da mi daju nešto da je dobijem,i odmah ćeš se osjećati bolje ..danas ti je vjerojatno loš dan, sutra ćeš već biti kao nova ...

Hvala vam curke na podršci, opet kažem ..uz vas je sve nekako lakše

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives

Stvarno slažem se, bas je tu ekipa za 10!

Vise glava je uvijek pametnije, tješimo se, jadamo se, veselimo se i tako u krug !

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives, nema na čemu. Samo razmišljaj pozitivno. Moraš to obaviti da bi mogla dalje do svog cilja i kako god bude, izdržat ćeš. Možeš ti to! da ipak ne boli.

Dominikslatki, odgovorila sam ti na temi trudnica pa da se sad ovdje ne ponavljam. Mi 'malo' trudne baš i ne dolazimo do izražaja tamo pa se naši problemi pogube u masi postova.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

dominik, draga, čestitam na pluseku!

Meni su ti isto povremena probadanja, pa kao i menstrualni grčevi, ali ništa strašno. Cure koje su trudne, kazu da je to normalno, odnosno, sve je normalno dok bolovi nisu prejaki i nema krvavog iscjetka.

Meni je prvi pregled za tjedan dana, ne mogu ga dočekati, ali sam mirna.

Ives, super za briseve, dosta cura u roku tri mjeseca ostanu trudne! Sretno!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ives, drži se sutra! nije to uopće strašno i brzo je gotovo!cure s plusekima, čestitam vam od srca!!meni je jučer točno 12tt. bili na uzv, sve super! bebica već izgleda kao prava, ima prstiće, male pete, tabaniće, maše rukama i nogama. ma predivno!! baš sam sretna, a želim i vama da brzo osjetite isto!!!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dominikslatki to su sve simptomi, ja sam prvih nekoliko tjedana stalno brijala da ću dobiti M...ja sam zadnja na ovom svijetu koja ti može pametovat da se opustiš, ali nemaš puno izbora nego se zaokupit drugim stvarima i što manje razbijati glavu...

Kudri divne vijesti, tako sam sretna zbog tebe

Ives samo think pink!

Nemojte me razapet zbog ovog toka misli, ali moj libido je inače vrlo zdrav i živahan, i od kiretaže nije prošlo baš nešto previše vremena dok je opet živnuo, ali smo pazili za svaki slučaj i to...
    Tako je prošao i prvi normalan ciklus, i sinoć nam se malo omaklo jer smo se nakon večere i izlaska napokon zabavili i opustili i zaboravili na sva sranja...
    Mislila sam da neću tako brzo biti spremna na sve to, ali moje tijelo šalje skroz suprotne signale, i sad se mislim da li da se zaista opustim i živim normalno ili da taktiziram koliko pazit/čekat i sl..

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lady super da je tako, liječe ti se rane i to je dobro.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

LadyB ja sam cekala 7 dana od kiretaze. Mozda je bilo rano ali meni je bilo lijepo. Nemas se razloga brinuti vec nastavi normalno sa zivotom.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dominikslatki,isto ti je i meni. I normalno je,ne brini. Samo misli da si beba radi kućicu i da eto moraš malo osjetiti gniježđenje.

Ives,go girl! A za ovo,što popiti...ako ti je rečeno da uzmeš sama nešto,onda popij ono od čega ti i inače stane jaka glavobolja ili neka druga bol. Nekaj s čim imaš iskustva,nemoj sprobavati s nečim novim. Držim fige da prođe brzo i što bezbolnije može!

Kudri,ajme kako te lijepo čitati,jedva čekam..

Mi smo danas vidjeli malo srćeko kuc kuc veliki smo 5mm i jako smo sretni!

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Žužy tako sam sretna zbog tebe! Jako mi je drago!!! Koliko si sad T?

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Zuzy draga odlicne vijesti. Bravo za malo srceko.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Danas sam 6+4

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala vam curke, eto sutra se javim sa dojmovima , mah ..samo da bude sve u redu (prohodno) lako za bol..nekako ću je izdržat..nije baš da imam izbora .

Žužy, Kudri... ..ajme ovo mi je baš podiglo raspoloženje. Jako mi je drago zbog vas.. mazite bušice, i uživajte u mrvicama

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Normalno je nista ne brini, meni ta grcenja bila skoro cijelo prvo tromjesjecje, pa nekad i poslije sam znala osjetit koji dan... dok nema krvarenja i neke stalne jake boli, sve je dobro i znak da si bebica gradi kucicu

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Zuzy,kudri cestitam vam ! Bas mi je drago

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Žužy,moja draga Žužy,tako sam sretna zbog tebe!!!! Konačno je doslo naše vrijeme!!! Uzivaj!!
    Curke moje,šaljem svima vibre da što prije osjetite ovo! Znam da bude,ali morale smo se Žužy i ja prvo izredati. Ipak smo tu metuzalemi

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    LISTA ZA: 28.05.2015.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

dominikslatki
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc ll
    Tanita14
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc ll
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc

Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

ODBROJAVALICE:

mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    *sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    zenii
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jutro curke . Evo da vas pozdravim, ja se polako spremam za pretragu ,sad me lagano počinje hvatati nemir ..
    nadam se da će sve proći dobro. Javim vam se kasnije.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ives sretno i bezbolno!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro drage moje!

Ives ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bit će sve ok!
    Žuži i Kudri

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives draga sretno! Mislim da na tebe! Samo hrabro!

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ives ..zelim ti da budes hrabra i da te ne boli..
    Ja sam jučer napravila test za trudnoću, bio mi je negativan, 25d.c., odnosno 10 dan od odnosa, ne znam dali je to bilo prerano da test pokaže, ali sam radi uklještenja kičme morala popiti tablete, pa sam htijela provjeriti.
    Ali očito da nisam trudna,jer inače bi mi pokazalo makar neku svijetlu crtu.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zuzi, divno, cestitam jos jednom! Sad uzivaj
    Ives, javi se, mislimo na tebe

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Ives

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ives,sretno!

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Sretno Ives draga....drz se...

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives drzi se!!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Eto drage moje. Preživila ja to. Bilo je bolno, ali izdrživo . (Traumatičnija mi je bila vožnja do kuće ) Ono najbitnije od svega je da je sve prohodno i uredno.
    Za par dana počinjem s duphastonima da izazovemo menstruaciju i 4dc moram doći da vidi kakva je situacija pa krećemo sa klomićima . A sad odem malo prileći jer me baš cuka i spava mi se od silnih tableturina. Pusa svima

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives bravo! Hrabra si ti cura!
    Imam osjećaj da je to to, ubrzo ide i tvoje odbrojavanje,vidjet ćeš!

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ives, bas mi je drago, i sto je proslo i sto je sve ok.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ives,

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ives super da je sve dobro prošlo i da je nalaz uredan, sretno za dalje?

Žužy čestitam još jednom na srčeku

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ne mogu vam opisati koliko mi znaći vaša podrška Baš ste divno društvo. Hvala vam svima.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ne gubite nadu, evo nakon svih cirkusa koje sam imala, danas sam konačno po prvi put zagrlila svog sina!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajme stork,čestitam!
    Došao je konačno

Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove