ne znam jesam li dobro shvatila da si tam bila prije 16 godina, ali ubacivati Orebić u Korčulu je meni svetogrđe.

No nema veze. Dio Pržine (ako otvaračicu teme uopće zanima pijesak,) je pješčan. Osobno, puno ju više volim od Bilog Žala (koji mi je drag rano ujutro). S time da sam najljepše valove ikad na našoj obali doživjela baš na Pržini - neprocjenjivo - ali ima naših sezona kada nam se nikad ne potrefe.

milasova8, ne znam koliko ostajete, ali otok je predivan - ima puno, puno mjesta koja moćete obići a i krasnih plaža naći. no i ako to i ne planirate sam grad Korčula je pravi biser, ma samo gledati ga i šetati po njemu. U samom gradu zna dosta puhati - to je baš karakteristično za Korčulu, tak da djetetu uvijek nosi nekakvu vesticu, ak idete navečetr, iako vam hotel nije daleko od grada, odnosno, u gradu je.

Spomenula sam Cukarin - prefini domaći tradicionalni kolači - to obavezno moraš probati . Ja volim klašune i kao neke mafine od rogača s džžemom od naranči - a djeca obično najradije jedu baš cukarin
http://www.cukarin.hr/da_mi_je.html

kako imate all inclusiv, ostalo te vjerojatno ne zanima
uz hotel ti je KPK - "morski bazen" - meni je tamo uvijek drago sjesti (to mi je ostalo iz mladosti) i malo pogledati korčulansku djecu kako plivaju ili ak bude kakva vaterpolo utakmica.

Badiju bih preporučila (iako mi nikako otići) ali su nam frendovi bili kada je bila neka luda najezda osa.

I još neko oko dolaska dole - možete voziti skroz do Orebića, npr ak želite do Stona. A ako vam je draže nešto jednostavnija varijanta, pogotovo za vozača - preporučam uzeti prvo trajekt Ploče- Trpanj, a zatim Orebić-Dominče

Ak te još kaj zanima pitaj - možda mogu pomoći. samo ne znam ništa o hotelima