Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure sto mislite o štoperici na vel filikula 16,7-18mm dali je to prerano dana štoperica i dali je moguće da su ipak js bile nezrele za oplodnju
    Nekako mi se čini da je ipak to uzrok za neoplođenih 6 js a opet mislim da bi bar ove od 18mm bile zrele za štopericu? Neznam uvijek je štoperica bila na 18-19mm. Pa su se oplodile

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj ema 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure sto mislite o štoperici na vel filikula 16,7-18mm dali je to prerano dana štoperica i dali je moguće da su ipak js bile nezrele za oplodnju
    Nekako mi se čini da je ipak to uzrok za neoplođenih 6 js a opet mislim da bi bar ove od 18mm bile zrele za štopericu? Neznam uvijek je štoperica bila na 18-19mm. Pa su se oplodile
    Ja sam štopericu dobila kada su mi folikule bile od 20-23mm.
    I od 4js tri su bile nezrele, a jedna se nije oplodila.
    Valjda je takav ciklus bio, tko će ga znati.
    i tebi se tako posložilo, to je užas.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 29.05.2015. at 13:09

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj ema 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ema mislim da ti je idealno bilo kad si dobila stopericu, to je moje osobno misljenje i mislim da ti nije prerano dana stoperica.
    Meni je dr. R rekao da stoperica u stimuliranom postupku ide kad folikuli predju 17 mm. A u prirodnom ranije, na 15, 16 mm.
    Ja sam u petrovoj dobila kasno na 18,5 i 19 i bilo je prekasno.
    Od 10 folikula i super nalazom estradiola dobila 3 js.
    Tuga i jad, sto drugo da ti kazem.
    Ovdje kod tebe/vas je nazalost nesto drugo bilo uzrok, a sto to je sad pitanje za embriologa i dal ce uopce reci iskreno sto je u pitanju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •