Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Ukinuta dodjela Oskara znanja

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Ukinuta dodjela Oskara znanja

Sramota! Sramota! Sramota!
    Ove godine nema više dodjele Oskara znanja, priznanja za djecu koja su osvojila prva mjesta na državnim i međunarodnim natjecanjima iz znanja.
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...ke/823831.aspx

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Slažem se.
    Navodno će ga ipak biti, poduzetnici skupljaju novce. Što je opet ista sramota jer AZOO ne postoji zbog same sebe, nego je "servis" školstvu.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...ke/824120.aspx

Kolike novce doslovno guta ta agencija, a gdje su tek ostale?!'
    Nije ni čudno da moja kći već sada govori kako će otići iz Hrvatske.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo, čula sam sinoć na radiju da će se dodjela Oskara znanja ipak održati: http://www.vecernji.hr/hrvatska/oska...lipnja-1009410

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A najdebilnija je izjava ministra Mornara, da je dobro da se sve to izdogadjalo, jer sad svi znaju za Oskar znanja
    cak ga je i novinarka pitala da li je sve to namjerno onda bilo izrezirano, na sto je rekao da nije.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Al ima istine u tome, ja za oskar znanja nisam znala dok nije počela ova frka, a tako vjerujem ni većina ljudi. Znali su valjda samo roditelji dotičnih učenika i nastavnici...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ima, ali i to dobvoljno govori o PR oko znanosti.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Problem je i u tome što naše medije zanimaju samo skandali. Pozitivne priče tu i tamo prođu, ali ako nisu plaćeni oglasi, vrlo rijetko i slabo vidljivo...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    A najdebilnija je izjava ministra Mornara, da je dobro da se sve to izdogadjalo, jer sad svi znaju za Oskar znanja
    cak ga je i novinarka pitala da li je sve to namjerno onda bilo izrezirano, na sto je rekao da nije.
    Ma genijalac!

Nije prvi put da imam dojam da ga je struka poslala u politiku da im ne smeta... Ne mogu tvrditi da je tako, ali ne bi me iznenadilo. Nažalost, to nije iznimka.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Angie moze se, i dobre zanimljive price prolaze u novinama. Samo treba smisliti kako. Nije moja struka, ali valjda ljudi iz te struke imaju ideju kako.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Problem je i u tome što naše medije zanimaju samo skandali. Pozitivne priče tu i tamo prođu, ali ako nisu plaćeni oglasi, vrlo rijetko i slabo vidljivo...
    ma nema veze to, nikad dodjela oskara znanja neće biti popularna kao dodjela filmskih oskara. ili kao finale lige prvaka. ili kao novi brak severine, npr
    tako je kako je. ne vjerujem da mediji nisu objavljivali baš ništa o prošlim dodjelama pa nam ipak promaklo.

ali niti ne treba biti popularno i najpopularnije.

djeci znači. svako četverorazredno sportsko natjecanje završi s dodjelom pehara. i sad oni nemaju 150.000 kn. a sad ih ipak imaju. ma, sramota. a izjava ministra, iako angie ima pravo, hbg, ni ja do skandala nikad čula, je u rangu izjava njegovog šefa. da feral izlazi, izašla bi u rubrici greatest shits.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

evo tko je spasio Oskara http://www.jutarnji.hr/ova-djeca-spa...acima/1363353/
    Marljivost i skromnost udružena sa znanjem! (=uspjeh!)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa Vidi poruku
    evo tko je spasio Oskara http://www.jutarnji.hr/ova-djeca-spa...acima/1363353/
    Marljivost i skromnost udružena sa znanjem! (=uspjeh!)
    A kažu u članku da im je uzastopce odbijan zahtjev za sufinanciranje od strane države i eu fondova... Nemam riječi....

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    upravo tako,skandali i crna kronika...neki dan gledam clipove jedne web-televizije....od svakakvih koje imaju uploadane,daleko najgledanija - snimka prometne nesreće....

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Angie moze se, i dobre zanimljive price prolaze u novinama. Samo treba smisliti kako. Nije moja struka, ali valjda ljudi iz te struke imaju ideju kako.
    a ono,neki spin naslov, da ljudi pomisle da je riječ pravom Oscaru isl.....nažalost.....jer Oskar znanja ne zvuči privlačno masama....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •