Puno hvala na odgovorima Peterlin i Dodagoda!
Kao sto su vec prije cure pisale, odluka je dosta teska. Ono sto ja vazem je, s jedne strane, velika pomoc i podrska Suvaga u rijesavanju teskoca u govoru, a s druge strane, micem dijete iz okoline koju neizmjerno voli (sadasnji vrtic), koja je sigurno poticajna za njega u smislu djece urednog govorno-jezicnog statusa i remetim cijelu obiteljsku dinamiku jer uopce ne znam kako rijesiti cuvanje djeteta kad je u popodnevnom turnusu. Tu mi jedino pada na pamet neka teta cuvalica, ali mi je grozno sto cemo se svaki drugi tjedan doma okupiti tek iza 18:30-19h.
Ono sto me jos jako brine jesu ljetni mjeseci, praznici oko Bozica i Uskrsa kad vjerojatno suvagov vrtic ne radi. Ili grijesim?
Kad se svi ti praznici zbroje i oduzme mojih 2-3 tjedna godisnjeg dijete ce mi 3 mjeseca godisnje biti "nezbrinuto".

Peterlin,
Molim te da mi jos samo napises koliko cesto ste imali logopeda na suvagu? Jesi ti dobivala neke upute za rad kod kuce? Vjezbe su se odvijale "za stolom" i radile su se neke price, slagarice, grafomotorika ili je sve bilo u pokretu, kroz igru na podu?
Da li ste za paznju imali i defektologa ili ste sve obavljali samo s logopedom? Hvala!