Pozdrav cure,
iza sebe imam jedan neuspjeli ivf (gonal 225IU 2-10 d.c. + cetrotide 6-10 d.c), dvije folikule, bez jajnih stanica.
Nakon toga sam ušla u prirodni postupak i prije kraja mi je već bilo predlagano da idem na donaciju jajnih stanica.
U prirodnom icsi-u dobila sam jajanu stanicu, ali se nije uspjela oploditi. Rekli su mi da je možda razlog i smrznuta sperma.
Ja bih vas molila prijedlog koji doktor je spreman baviti se low responderom i neće odustati radi mog AMH nalaza?
Na donaciju ne želim ići, a i mislim da ne moram jer npr. FSH mi je 4.5 na svakom nalazu (i estradiol je niski) koji sam do sada izvadila i imam redovne ovulacije.
Samo netko treba imati volje i ZNANJA baviti se sa mnom, a ne opaliti prvu stimulaciju koja mu je na pameti i onda samo govoriti kako sam JA nenormalno odreagirala i dići ruke, a da još napomenem nisam bila poslana ni izvaditi hormone štitnjače, a kamoli neke možda još "egzotičnije" testove tipa vitamin D, ili DHEA.
Znači, zanima me da li koja ima iskustvo s doktorom koji zna što sa low responderm