-
Help
trebala bi mi pomoć. Beba stara 8 dana,rodena u terminu 26.06 u 22:55 sa 4190 i 53. Pušteni iz bolnice nakon 3 dana sa težinom od 3860,zadnji put vagan 02.07 i imao je 3885. Do sinoć je bio samo na prsima i jednom na bočicu moje mlijeko jer su prsa bila prepuna i nije uspio dojiti...medutim jučer cijelo popodne se nije skidao sa prsa te ih je skroz ispraznio, navečer nisam imala ni kapi mlijeka jer sam se probala izdvojiti te smo mu morali dati jedan obrok adaptiranog, kad ga je popio spavao je cijelu noć. Jučer je stolicu imao 2 puta i zadnja je bila prije adaptiranog i to proljev zlatnožute boje. Uglavnom problem je u tome što su i jutros prsa praznjikava te je i danas cijelo popodne na prsima...od jutra do sada..pauza je bila možda sve skupa 15 min...prsa su sva prazna a bradavice da ne pričam koliko me bole... Uspjela sam se sad izdojiti 0,3 i dali smo mu jos ad 0,4.i eto napokon se smirio i spava.Mene je sad strah da gubim mlijeko,jer da ga imam bi ga i ono smirilo bet ad~a?Sta mislite?a imam jako veliku želju dojiti( prva beba). Molim vas pomozite,sta mi je činiti ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma