Pokazuje rezultate 1 do 50 od 214

Tema: Najgori učenik u razredu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja bih podpisala Peterlin. Mozda se uciteljica "promijeni" kada dobiju papir, a dok se taj papir dobije moze trajati jos jako dugo ako ga uopce dobiju ( koliko sam skuzila nije toliki problem u dijetetu nego bas u uciteljici). Ja imam isto takvo dijete i meni su njezina uciteljica i strucna sluzba na skoli savjetovali da nema potrebe za papirom ali oni imaju sluha za nju i bez papira. Sada prelazi u 5r pa cemo vidjeti kako bude islo ako budu bas veliki problemi onda cemo morati i po taj "papir".

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih podpisala Peterlin. Mozda se uciteljica "promijeni" kada dobiju papir, a dok se taj papir dobije moze trajati jos jako dugo ako ga uopce dobiju ( koliko sam skuzila nije toliki problem u dijetetu nego bas u uciteljici). Ja imam isto takvo dijete i meni su njezina uciteljica i strucna sluzba na skoli savjetovali da nema potrebe za papirom ali oni imaju sluha za nju i bez papira. Sada prelazi u 5r pa cemo vidjeti kako bude islo ako budu bas veliki problemi onda cemo morati i po taj "papir".

Upravo tako, papir ćemo dobiti sredinom slijedećeg mjeseca. problem sa koncentracijom i kratkoročnim pamćenjem je malo ispod prosjeka no bio bi problem da je i u prosjeku jer mu je ova druga strana daleko iznad prosjeka pa se on opet sam sa sobom malo teže uskladi. Npr. u školi većinu zadataka može riještiti sa velikom lakoćom onda kad naiđe na našeto što mu i nije lako-to ga frustrira.
    Koliko sam shvatila, nalaz koji dobijemo neće zahtjevati neki poseban program kod njega i veći problem je to što učiteljica nije našla s njim zajednički jezik npr. da prepozna kad je njemu dosta i prekine ga u toj frustraciji i olakša mu. Nego ga je u većini situacija gurnula još dublje.
    Psihologica je rekla točno ovim riječima: nije to spsolutno ništa što se sa malo vježbe ne može dovesti u red. sad znete u čemu ej slabiji i na čemu treba raditi, gore je to što u školi imate daleko, daleko veći problem nego šta je to trebalo biti. Ona će dati upute kako mu pristupiti i biti će otvorena da ju kontaktiraju iz škole..

U biti ostaje da vidimo koliko će učiteljica pokazati volje i spremnosti da popravi stvar no neću joj dati previše vremena.
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 08.07.2015. at 10:21

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dok sam ja pisala, stigao tvoj novi post. Probaj sa uciteljicom, ja ti drzim fige, ali ako vidis da nema volje ili ne zeli, ili mozda misli da je ispravno postupila, ili se nacelno slaze ali na konkretnom planu nista ne poduzima, ja bi promijenila razred. Nekada nije lose i nesto radikalno napraviti ako vidis da ovo nema smisla

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •