Pokazuje rezultate 51 do 100 od 193

Tema: Obaveza 10godisnjakinje...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Imali smo jednom davno ovakvu temu...evo, ja sam jednom hladnokrvno pobacala (ne sakrila ili sklonila) ravno u kontejner sve što sam zatekla na podu (nesto su se pogađale tko će pospremati pa na koncu iz inata nije nijedna iako sam upozoravala), a bilo je tu i vrijednih igracaka, uspomena, crteža, bojica...
    I dan-danas se toga sjete.
    Jednom je i moja mama to napravila s mojim igrackama i bilo je jako bolno, i dan danas mi je to ruzno sjecanje jer sam zaista bila mala i nisam shvacala zasto tako postupa. To nikada ne bih napravila.

Apropos teme, za Lidac: nisam citala do kraja i ne znam je li itko pisao sto i ja, ali osobno ne razumijem zasto ti smeta NJEZIN nered u NJEZINOM ormaru.

Da je klinka pa hajde de, imalo bi mi smisla da ti smeta pa to pospremas. Ali velika klipaca bi sama o tome trebala voditi racuna.

Pa ako vec voli nositi cisto i ispeglano, neka se sama pobrine da odjeca ostane takva.

Ja se ne bih uzrujavala niti je opominjala - mislim da je dovoljno da joj pruzis spremljenu odjecu i posaljes je da to slozi u ormar. Pa ako hoce, hoce, ako nece, dozvat ce se pameti kada ne bude imala sto za obuci.

Na njezino histeriziranje dovoljan je mrtvohladan odgovor: "Sama si kriva, trebala si pospremiti, a nisi htjela. Sada nosi zguzvano do slijedece prilike".

I tako i sa radnim stolom i sa cjelokupnim osobnim prostorom i stvarima. Amen.
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 09.07.2015. at 00:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •