Pokazuje rezultate 1 do 50 od 126

Tema: Istralandia

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    1 Mandarina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ne znam za Istralandiju, al kod Poreca je nedavno otvoren aquapark i tamo smo bili prije 2tjedna. Ima sadrzaja za male! Imamo curicu od skoro 3god i nije izlazila iz bazena za male (tobogancici i to). Cak tako male pustaju na jedan veliki (al spori) tobogan u krilu roditelja (narancasti,ako budete isli). Ima i nesto kao spora rijeka, tamo također mogu s roditeljima...uglavnom, zabavila se dobro. Za istralandiju je frendica rekla da su ful strogi sto se tice propisa, al nisam bila pa ne znam...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj 1 Mandarina prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam za Istralandiju, al kod Poreca je nedavno otvoren aquapark i tamo smo bili prije 2tjedna. Ima sadrzaja za male! Imamo curicu od skoro 3god i nije izlazila iz bazena za male (tobogancici i to). Cak tako male pustaju na jedan veliki (al spori) tobogan u krilu roditelja (narancasti,ako budete isli). Ima i nesto kao spora rijeka, tamo također mogu s roditeljima...uglavnom, zabavila se dobro. Za istralandiju je frendica rekla da su ful strogi sto se tice propisa, al nisam bila pa ne znam...
    U Istraladiji uopće ne paze na dobne granice, barem ne kod veće djece.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •