Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Nezaposlenost u obitelji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni ovo sto vi pricate zvuci isto kao i razlog za nosenje hidzaba: jadni muski, ne mogu si pomoci, ajmo im mi pomoci.
    Kakva velika ocekivanja?
    Egotrip, nista drugo!
    Vjerujem da je ostati bez posla uzasno, ne mogu to ni zamisliti. Ali ima stotinu poslova koje mozes odraditi umjesto cmoljenja i gljivarenja: ciscenje, kuhanje, ves, klinci, vrt...
    Da se razumijemo, i moj je njurgalo sam takvo. Po meni, bezrazlozno.
    Da ostane bez posla valjda bi nas sve zive pojeo :D
    A ja sam skroz neempaticna. Ne podrzavam njegove crnjake.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ovo sto vi pricate zvuci isto kao i razlog za nosenje hidzaba: jadni muski, ne mogu si pomoci, ajmo im mi pomoci.
    Kakva velika ocekivanja?
    Egotrip, nista drugo!
    Pokušaj da razumijemo nekoga ne znači da se slažemo s njim, dakle ne znači da podržavamo to kako se ta osoba ponaša.

Pomaže (nama) kad razumijemo zašto je netko "takav", što je utjecalo na njega. Pomaže između ostaloga zato što se onda možemo postaviti konstruktivno Ne na način da mi "riješimo" problem, nego samo da manje šizimo a više mislimo na sve druge opcije koje postoje.

Ljutnja može biti adekvatna, ali osude to u pravilu nisu, govorim općenito. Ja uvijek imam potrebu osuđivati kad sam frustrirana, nemoćna i slično, dakle i sama sjebana. Btw. često to radim, da ne bude zabune LOL

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •