Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: Veliki problem "tamo dolje"!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo da budem najiskrenija, ja vise ni sama ne znam. Imala sam namjeru napraviti krisin sprejic, ali čitam o sodi i inače ju koristim.za čišćenje, ulje cajevca sam jedino našla u dm-u za one lampe i stvarno ne mogu to isprobati jer se bojim.
    Odlazak ginekologu mi je već dugo u glavi i ne idemo jer joj ne želim nametnuti strah.
    Psihologa svi odbacuju a i mene najviše vuče na tu stranu.
    Jučei danas ujutro smo malo brisale čajem od kadulje i sinoć se namakala u blagom hipermanganu i jedino tako joj je dobro dakle dok je u vodi i nečem drugom mokrom. Kupa se u bazenu dva sata (doma, cista voda testirana bez kemikalija) i onda je mirna i vesela i sve OK. Kada izadje van i mora se brisati ili nakon sto piski muka božja nastupi. Ne zna kako bi obrisala pa cvili, tuli, cendra, mijenja gacice 10 dnevno.....ma strasno!
    Ne bi rekla da bi se samnom poistovjecivala jer ne mogu naci poveznicu.....ako je psihički razlog u pitanju može biti da joj je ostalo od kozica koje su joj zaista bile užasne u cijeloj pipici i jako ju je boljelo, a onda sam joj ja to pazila, pa Mazala pa puhala pa se kupala.....i bila je u centru pažnje a ovako možda vise pažnje dobiju bolesni tata i seka koja je mala pa ne može dosta toga sama dok od nje ockujemo nešto vise, možda nekada i vise nego može, ali ona se zaista i trudi biti od pomoći maksimalno i stvarno je jedno divno srceko od curice, tako da me doslovno razdire sto joj je tako teško.
    Susjeda kaže da pokušam sa obicbim dječjim puderom....možda? Nemam to doma, ali mislim da skoditi ne koze a možda bi smanjolo taj osjećaj mokrog....

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    ulje cajevca sam jedino našla u dm-u za one lampe i stvarno ne mogu to isprobati jer se bojim.
    Ovo niti u ludilu. Samo pravo eterično ulje dolazi u obzir, npr. od Primavere, imaš ga u bio&bio.

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    Psihologa svi odbacuju a i mene najviše vuče na tu stranu.
    Pusti druge, ti si joj mama.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sry ja sam bedasta pretpostavila neke stvari, ovako : nikako ne sodu koju kupis u ducanu i koju koristis za ciscenje, u bio &bio i u svakoj trgovini zdrave hrane ima soda koja je primjerena za unosenje oralnim putem, cca 14 kn. Takoder ulje cajevca iskljucivo etericno ulje, nikakvo za lampe...dode oko 40-tak kn ali nije nuzno. zdravo jest i neskodljivo ali ja sam ga stavila zato jer ugodno hladi, pa je mala imala filing da se nekaj dogada. Ja to osobno koristim godinama na svojoj djeci, ukljucujuci i najmladju kada je dobila gadan osip od proljeva, bilo je potrebno samo jednom. Savjet da kazes da se smije 7 dana je dapace jako dobar, dobijes na vjerodostojnosti.

Zao mi je ako sam ikoga zbunila, namjera mi je bila iskljucivo pomoci, jer sam slican problemcic prosla sa svojom kceri koja je iste dobi. Nisam napisala da lijeci rak, niti da je cudotvorno, kao sto sam napomenula isti sam dobila od doktrorice na Salati koja je ljecila moju kcer kada je bila beba od refluksa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •