Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
ok. meni je palo u oči da sama ides u setnju s djetetom kad on dode s posla. zašto ne idete zajedno? mi smo se UVIJEK setali skupa kad sam ja bila doma s djetetom, a on radio. stigao je pojest i popit kavu i dizi sidro. i kako mislis...nece se s njom poigrat, da ti prije krenes radit. das mu je u ruke, ti se okrenes i odes. i nemoj ih stalno nadgledat, on mora razvit svoj odnos s njom. i je** pospremanje, ako mene pitas. ubija kvalitetu braka. kuhinja svakodnevno, drugo kad stigneš.

Pa rado bih mu je ostavila cesto,ali to je vrijeme kad ona ide u drugi izlazak van (ja ju svakodnevno vodam po vani-vodim ju u prirodu,parkice..), a on bi ju tad drzao unutra jer mu se ne da ici van. Ni meni se ne da uvijek,ali shvatila sam to kao obavezu-da dlijete treba svakodnevno biti vani nekoliko sati. On ju npr. ,da pada kisa 10 dana, ne bi izvodio tih 10 dana jer -pada kisa. Ja ju opet izvodim i po mecavi i po ledu. Tu se bitno razilazimo. On ne stavi nju na prvo mjesto, meni je ona najvaznija,tj njeno zdravlje.