Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Kamo s djetetom na psihološku procjenu ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pitanje je postoji li sumnja na neki problem i koji...
    bzvz. mi je zauzimati termin u Suvagu ako ne postoje nikakvi pokazatelji da dijete ima bilo kakvih logopedskih poteškoća. I, prvom dijagnostikom logopeda u Suvagu sam ja uzasno nezadovoljna, uvijek je važno na koga naletiš...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje je postoji li sumnja na neki problem i koji...
    bzvz. mi je zauzimati termin u Suvagu ako ne postoje nikakvi pokazatelji da dijete ima bilo kakvih logopedskih poteškoća. I, prvom dijagnostikom logopeda u Suvagu sam ja uzasno nezadovoljna, uvijek je važno na koga naletiš...
    Sličan je bio i moj prvi dojam o Suvagu, ali s godinama sam se uvjerila da su ljudi bili u pravu - da su vidjeli stvari koje su se kasnije pokazale točnima, a koje ja kao roditelj nisam primjećivala, jer nisam pojma imala da postoje. Tek nakon duljeg hodočašća slagalica se složila. RIjetko kad se može nakon prvog pregleda reći to-je-to, nema šanse.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Sličan je bio i moj prvi dojam o Suvagu, ali s godinama sam se uvjerila da su ljudi bili u pravu - da su vidjeli stvari koje su se kasnije pokazale točnima, a koje ja kao roditelj nisam primjećivala, jer nisam pojma imala da postoje. Tek nakon duljeg hodočašća slagalica se složila. RIjetko kad se može nakon prvog pregleda reći to-je-to, nema šanse.
    sva sreća, oni su sami sebe demantirali, nisam se ja niš morala uvjeravati. Da se razumijemo, tretmanom (vrtićem) sam ja jakooo zadovoljna, nisam početnom dijagnostikom.

Za tikove bi se ja najprije obratila pedijatru i vidjela gdje bi dijete uputio, možda i neurologu, okulisti...ovisi kako tikovi izgledaju. Ako se dugo čeka psihologa onda bi išla privatno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •