Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: Seks u trudnoci

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ja ga bas cesto sanjam, bez obzira sto ga i prakticiram... iako moram priznat prorijedilo se i to nest

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja sam isto u dilemi.. Da li ici do kraja ili ne. S kondomom ili ne. Trudna sam vec mjesec i pol,gin je rekla da slobodno krenemo u akciju. I od kako smo krenuli idemo do kraja,ali ja svaki put poslije imam strah da mozda to nije uredu. Netko pise da je uredu,netko da ne.. Ne znam.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To je i vise nego u redu! Opusti se i uzivaj!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj moja mrvica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto u dilemi.. Da li ici do kraja ili ne. S kondomom ili ne. Trudna sam vec mjesec i pol,gin je rekla da slobodno krenemo u akciju. I od kako smo krenuli idemo do kraja,ali ja svaki put poslije imam strah da mozda to nije uredu. Netko pise da je uredu,netko da ne.. Ne znam.
    Onaj tko pise da nije u redu nema blagog pojma o cemu prica. Ako ginekolog nije (s razlogom) zabranio seks/orgazam, onda je sve u najboljem redu. Ako tebi iz nekog razloga ne odgovara, i to je takodjer sasvim ok.

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ja i moj muž kad se seksamo svake prijestupne godine :D radimo to polako..ja nikako da doživim orgazam,a on svrsi svaki put u mene i zasad je sve ok.,ne otvaramse uopce,a evo vidim da o tome pisete..osim sto vec 2 tj idem kod ginekologa jer imam bakterije i malo upale jeli to moze bit do toga?

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •