Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
žao mi je
moja susjeda je bila i mlađa kada je dobila tu dg, nije imala ni 35
išli su na donaciju js u prag
iz prve je "upalilo" i dobili su prekrasno dijete
kada smo bili na proslavi prvog rođendana te bebe učinilo mi se da ona ima trbušić, ali sam naravno odmahnula glavom znajući da ne može zatrudnjeti, a nije "prijavila" još jedan put u prag
nakon mjesec dana me zvala u šoku, da je taman došla od ginekologa, da je trudna 4 mjeseca
prirodno
bilo joj je čudno da joj trbuh raste (po menstr. se nije mogla orjentirati, kad je skoro nikad nije imala), otišla kod svog gin, koji je skoro pao sa stolca kada joj je stavio sondu uzv, zvao pola odjela da dođu vidjeti
jednostavno je ta prva trunoća napravila buru hormona koja je dovela do druge trudnoće i još jedne krasne bebe

znam da ti je sada grozno, ali isplači se, i onda vidi koje su ti sve opcije
može se još sve dobro završiti
Djevojke,
puno vam svima hvala na tako brzom odgovoru.
Evo, plačem, roditelji plaču skupa sa mnom, na poslu sam se skrivala da me ne vide kako plačem.

Ova priča o susjedi je čudo.
Meni je rečeno da zaista, ali zaista nema šanse, jer je količina preostalih jajni stanica nemjerljiva koliko je mala, a i loše su kvalitete, pa čak i da ostanem trudna, završilo bi pobačajem.

Nemam nikakve informacije niti kontakt što i gdje u Pragu, no i nisam rekla presudnu stvar, a ta je da sam sama, tj. nemam nikoga. Tako da vidite da sam zaista otpisana.

Svjesna sam bila da sam u kritičnim godinama, no nekako sam mislila da imam barem još do 40-te vremena. Osjećam se kao roba s greškom. Teško je u mojim godinama naći nekoga, većinom su zauzeti, a u ovakvom stanju-čini se izvan granica realnog svijeta.

Hvala vam još jedanput.