Pokazuje rezultate 1 do 50 od 376

Tema: djecu je pozeljno lupiti po dupetu?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mene u svemu jedino smeta stav da je odgoj bez šaka = odgoj bez granica, kao i to da je današnja poplava razularene djece zapravo posljedica rjeđeg posezanja za šakom. A zapravo je stvar u neimanju vremena i u nedosljjednosti roditelja, u biranju kraćeg puta i želji za brzim rezultatima.
    Ja ne znam gdje vi vidite svu tu razularenu djecu
    U zadnjih skoro 6 godina otkad sam roditelj, upoznala sam svega nekoliko djece za koje mogu reći da su stvarno razularena i neodgojena. A stvarno se dosta krećemo među djecom. Ne vidim da su današnja djeca išta gora od nas nekada. Kad se sjetim slučajeva iz svoje škole, da se danas takvo što desi, naslovnice bi valjda non stop bile pune. A bila sam mala u doba kad se gledao jedan crtić prije Dnevnika Kakvi mobiteli, kakvi bakrači.

P.S. Ne volim sushi kolumne, iako ih redovito čitam. Meni osobno jako pretenciozne i čini mi se da autorica stalno teži biti nova Carrie. Al, kao što Miljenko Jergović jednom za nju napisa, ne možeš pretvoriti Turopolje u New Jersey
    Posljednje uređivanje od rehab : 07.08.2015. at 19:16

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne znam gdje vi vidite svu tu razularenu djecu
    U zadnjih skoro 6 godina otkad sam roditelj, upoznala sam svega nekoliko djece za koje mogu reći da su stvarno razularena i neodgojena. A stvarno se dosta krećemo među djecom. Ne vidim da su današnja djeca išta gora od nas nekada. Kad se sjetim slučajeva iz svoje škole, da se danas takvo što desi, naslovnice bi valjda non stop bile pune. A bila sam mala u doba kad se gledao jedan crtić prije Dnevnika Kakvi mobiteli, kakvi bakrači.
    Složila bih se s Rehab. Znam ponekad, u komunikacii s današnjom djecom, pomisliti - kako su empatičnija nego što smo mi bili. Nas pamtim kao mnogo zatvorenije grupe klinaca, često spremne na ruganje i neprihvaćanje. ("Nas"= našu genu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •