Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Katoličke Osnovne škole u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj fiumanka prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepi pozdrav! I nama je došlo vrijeme polaska u školu ove jeseni i lijepo molim sve roditelje koji imaju bilo kakvih iskustava pozitivnih/negativnih vezanih za Katoličke osnovne škole da ih podijele sa mnom. Zanima me nastavni program, tko su učitelji/profesori, kako su Vaša dječica zadovoljna. Imam tisuću pitanja!!! U našem gradu (Rijeci) takva škola počinje sa radom od ove jeseni tako da nemamo iskustva i molim za pomoć.
    znam 2 ljudi koji rade u katoličkoj školi u ZG, i neke roditelje djece koja polaze tu školu.
    nastavni program je naravno isti kao i u drugim OŠ, verificiran od Ministarstva obrazovanja,
    a ljudi koji predaju su nastavnici/profesori sa odgovarajućim diplomama kao i u ostalim OŠ.

dakle, škola ko škola, i kao što netko napisa, kao i u drugim OŠ najviše toga ovisi o konkretnim profama,
    nastavnicima, ravnatelju. to je što se obrazovanja u užem smislu tiče.

sve ostale aktivnosti, priredbe, slobodne aktivnosti i sl. malo više, naravno, imaju vjersku crtu.
    inzistira se na disciplini, pristojnosti, toleranciji različitosti, nesegregaciji prema imovinskom statusu,
    ali na to se pazi više ili manje i drugim školama,
    odnosno kod nekih nastavnika/ravnatelja manje, kod nekih više, a i to najviše ovisi o strukturi roditelja
    (stanovnika naselja gdje se škola nalazi).
    ok, postotak djece koja nisu opterećena bredniranom odjećom, čiji tata što vozi i sl. je definitivno velik u toj OŠ.
    i djeca nisu među onima koji predvode u aktivnosti na društvenim mrežama.

i jedan (manje) bitan detalj - djeci nije dozvoljeno šminkanje, farbanje kose isl

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    i jedan (manje) bitan detalj - djeci nije dozvoljeno šminkanje, farbanje kose isl
    to bi trebalo i u druge škole uvesti

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Za Pkoš znam da su liste čekanja podugačke, prijavlju se klinci 2013.godište. Za Jarun i Podsused mislim da ima mjesta, ali nisam sigurna. Prve dvije su mješane, Ružičnjak je za djevojčice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •