Pokazuje rezultate 1 do 50 od 376

Tema: djecu je pozeljno lupiti po dupetu?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma nije udarac samo gubitak kontrole.
    Neki roditelji za svaku glupost maloj djeci govore, ne, ne to se ne smije, dobit ces po guzi, ko neka postapalica.

Citiraj Diana72 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nikad nisam zapalila cigaretu bez obzira što me društvo nagovaralo. Uvijek bi se sjetila onog što mi je tata govorio u vezi cigareta i pušenja. Brat je to proširio i na konzumaciju alkohola, pa se za razliku od većine tinejđera nikad nije napio.
    Znam da je OT, ali ja bi voljela da ti tu prodiku podijelis s nama jer ja i sad vec starijem tupim o stetnosti pusenja, koristim sve moguce argumente, ukrast cu i tvoje. ☺Prestala sam i pusit prvenstveno radi njih mada nisam pusila pred njima.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije udarac samo gubitak kontrole.
    Neki roditelji za svaku glupost maloj djeci govore, ne, ne to se ne smije, dobit ces po guzi, ko neka postapalica.

Znam da je OT, ali ja bi voljela da ti tu prodiku podijelis s nama jer ja i sad vec starijem tupim o stetnosti pusenja, koristim sve moguce argumente, ukrast cu i tvoje. ☺Prestala sam i pusit prvenstveno radi njih mada nisam pusila pred njima.
    Jednostavno, meni je bila dovoljno to što mi je tata rekao da samo labilne osobe popuštaju pred drugima, jer nemaju svoje ja i svoju volju i svatko ih može nagovoriti na što god. Ja nisam htjela da me on smatra labilnom osobom bez svoje (čvrste volje) i njemu za inat nikad nisam zapalila cigaretu, a u međuvremenu sam i sama zamrzila taj porok toliko da sam muža, okorjelog pušača odvikla od pušenja.
    PS. nadam se da se nisi uvrijedila zbog posta

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma da, sto bi se uvrijedila, sve si dobro rekla. ☺

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ma da, sto bi se uvrijedila, sve si dobro rekla. ☺
    Još bi nadodala, da ne misliš kako je on odrastao u obitelji nepušača da su obitelji svi bili pušači osim njega i njegova mama , tata, sestra, kasnije sestrina djeca, osim najmlađe kćeri, koja je od rođenja bila okružena oblacima dima, a vjerujem da su njeni zdravstveni problemi, uključujući i neplodnost, dijelom posljedica tog udisanja dima u ranom djetinjstvu.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Još malo OT:

Odvedi ih u bolnicu. Zvuči grubo i čudno, ali
    silom prilika, kao mala i u pubertetu sam puno vremena provela po bolnicama jer su se
    tada neki članovi obitelji porazboljevali.

Gledajući bolesne ljude naučila sam cijeniti zdravlje i život i nije mi padalo na pamet da to
    bez veze stavljam na kocku.
    Posljednje uređivanje od orange80 : 14.08.2015. at 16:06

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    Još malo OT:

Odvedi ih u bolnicu. Zvuči grubo i čudno, ali
    silom prilika, kao mala i u pubertetu sam puno vremena provela po bolnicama jer su se
    nije li dovoljno se malo prošetati po kvartu ima i bolesnih, i onih upropaštenog zdravlja i uma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •