-
Cure, hvala svima na razmišljanjima i savjetima.
Definitivno ćemo morati nadoknađivati putem tableta, dnevno moramo uzimati 250mg vitamina C. Nije neka referenca, ali čim je počeo učestalo krvariti, svekrva mi je odmah rekla da je sigurno u pitanju nedostatak vitamina C, njoj su tako rekli liječnici dok je svoju djecu odgajala. Pedijatrica mi je potvrdila njezinu mudrost
, a evo čitam i po internetu da je to to.
Što se tiče tog nalivanja mlijekom, uvijek je volio mlijeko, ali to je bila otprilike količina 300-500 ml dnevno, znači razumna za njegovu dob. Ali u posljednje vrijeme, baš otkad su i počela ta krvarenja, to su nerazumne količine. Noću se budi po 2-3 puta i traži mlijeko. Pokušavali smo mu ne dati, zamijeniti za drugo piće, svašta nešto, bezuspješno. Sada mi je taktika da mu dajem, ali po manje količine, ali od toga samo traži učestalije. Jasno mi je da mu tijelo traži, vidjet ćemo sada koliko će se to smanjivati dodatkom vitamina C.
Što se prehrane i voća tiče, obožava naranče i prije smo ih jeli skoro svaki dan, ali mi je bila grehota kupovati ih pored ovako divnog sezonskog voća. Da, sada će početi kupine i šipak, samo ne znam što je ostalo od njih nakon ovakvih žega i suša. U svakom slučaju, uvest ćemo u dnevnu rutinu šetnju poljem u potrazi za dodatnom količinom vitamina 
Goji bobice ok, možemo pokušati, sigurna sam da će mu se svidjeti, ali to mi je onako... ima mi smisla teorija da se ljudi trebaju hraniti najviše hranom svog podneblja. Nekako ne vjerujem da je njihov nedostatak u prošlosti drastično utjecao na zdravlje naših predaka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma