-
Upadam na temu kao pravi padobranac, al moram, jer - čitam i ne vjerujem!! Zamišljam situaciju u kojoj su bitne sekunde, dijete mi na rukama a ja mu moram dati nekakvu adrenalinsku injekciju!!! Brrrrr.. Katastrofa! Nakon toga bi meni trebala jedna adrenalinska ista takva. Odgajatelji uopće nisu obučeni za takve medicinske zahvate, to trebate znati. A zdravstvena koja sve to dopušta treba isto tako onda garantirati da će stalno (STALNO!) biti u blizini ugroženog djeteta, i dostupna - što nije. Jer i ona ide na godišnji, na bolovanje...a i smjena joj nije takva da prati boravak određenog djeteta u vrtiću.
Znam da se ovaj moj upis neće mnogima svidjeti, ali mi je potpuno sumanuto stavljati odgojiteljima takvu odgovornost na teret. Da su odgajatelji htjeli biti djelatnici hitne službe to bi i bili. Nevjerojatno.
Sve se kod nas nešto može, i sve ide - a na račun koga?? I papir trpi sve, pa se dijete sa takvom potrebom upisuje u vrtić, bez da mu je omogućena stalna pokrivenost stručne medicinske skrbi!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma