Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: Učinkovita krema protiv bora?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

U godinama 40+ bore ovise i o količini masnoće ispod kože. Jedna kilica više i lice mi više nije tak izborano kao kad sam bila mršavica u tridesetima. Meni je pomoglo...za lice

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj bobić prvotno napisa Vidi poruku
    U godinama 40+ bore ovise i o količini masnoće ispod kože. Jedna kilica više i lice mi više nije tak izborano kao kad sam bila mršavica u tridesetima. Meni je pomoglo...za lice
    pa zna se da žena u nekim godinama mora birati između lica i guzice

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    pa zna se da žena u nekim godinama mora birati između lica i guzice
    Ja sam čula između lica i tijela.
    A zapravo bih rekla, možda između lica i trbuha? U nekim godinama ni guzici više baš ne paše mršavost, nekako su lice i guzica tu sličnog karaktera

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam čula između lica i tijela.
    Vidiš, možda u tome ima neke istine. Ja sam u zadnjih 3,4g dobila baš puno bora ispod očiju, koje se jako vide kad se smijem. Sad se držim ko Victorija Beckham, ozbiljna i ukočena. I jako volim ljeto i sunčane dane, pa nabijem sunčane naočale.

A tijelo pak druga priča - čak nekako se i bolje drži nego prije 10g i 2 djece - ok, vježbam i napadam celulit svim snagama, pa se vide rezultati. Čini mi se da kreme, vježbe i masaže bolje djeluju na tijelo nego na lice, imaju više učinka.

Dobila sam neke uzorke Afroditinih kremica oko očiju i mogu reći da su dosta dobre. Posebno su mi dobre njihove maske za lice protiv bora - ako grozno izgledam, posebno nakon neprospavane noći, (npr. bolesni klinci), koža oko očiju se opusti i bore su još više vidljive, stavim si ovu masku i stvarno se koža zategne i osvježi:

http://webshop.afroditacosmetics.com...product_id=301
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 08.09.2015. at 16:22

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj bobić prvotno napisa Vidi poruku
    ah, dakle morat ću se zdebljat? da,primjetila sam u biti da puniji ljudi imaju zaglađenije lice od onih baš ful skinny...
    ja imam jaaako tanku i finu kožu kojoj su se svi divili u 20tim,sad se bome počela borat,kad se nasmijem imam ih ful oko očiju te usana...
    a i čelo ima crte,očito previše dižem obrve...

ne kupujem nikakve posebne kreme, imam neku od Uriagea za osjetljivu kožu ali ništa baš za bore...
    vjerujem da sam do sad više doprinjela prehranom,vježbanjem, ne pušenjem, dovoljno sna,vode itd itd nego bilo kojom kremom...
    u da,skoro zaboravih...i redovno seksanje doprinosi sjaju i mladosti kože...

ovo za hladnu vodu me zaintrigiralo, ovo sam se ljeto tuširala na plaži sa fuuul hladnim tušem,dakle trebalo bi to nastavit i za lice....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 08.09.2015. at 22:18

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    i redovno seksanje doprinosi sjaju i mladosti kože...

ovo sam i ja čula
    objašnjenje je bilo neko s hormonima
    u svakom slučaju ne škodi

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja gotovo i ne stavljam kreme... valjda jednom tjedno... zimi češće.
    Jednom sam kupila Lancome-ov Hydra zen, platila puno... i mazala se svaki dan... dok nisam skužila da mi jedan prištić ne prolazi i ne prolazi. Kad sam prestala mazati, odmah je nestao. I tad sam odustala od krema. Posebno skupih. Ovo bi nekome tko se želi konzervirati bio argument da ostane pri toj kremi... meni nije bio.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 09.09.2015. at 10:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •