Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Uspijevate li ulagati u svoje znanje uz malu djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Na mjestu domacice u vlastitoj kuci dobijem jedino slom zivaca, to mi nikako ne ide.

No pocetni post je o zenama na porodiljnom. Valjda se i onda moze, ako se moze uz posao? Ja se s porodiljnim tj. ostankom kod kuce (dala sam bila otkaz) nisam znala nositi, prolupala sam do krajnje granice.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Na mjestu domacice u vlastitoj kuci dobijem jedino slom zivaca, to mi nikako ne ide.

No pocetni post je o zenama na porodiljnom. Valjda se i onda moze, ako se moze uz posao? Ja se s porodiljnim tj. ostankom kod kuce (dala sam bila otkaz) nisam znala nositi, prolupala sam do krajnje granice.
    To je zato sto si prekratko ostala.
    Nakon 7 godina postigla bi - zen.
    ( odoh na posao drugi tjedan nakon 7,5 godina, javim sto ima :D )

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    To je zato sto si prekratko ostala.
    Nakon 7 godina postigla bi - zen.
    ( odoh na posao drugi tjedan nakon 7,5 godina, javim sto ima :D )
    Ma sve ovisi, naravno. Meni nije odgovaralo biti u kuci, u hladnocom okovanom gradu gdje nema nikakvih organiziranih aktivnosti (da ne pricam o neorganiziranima) koje bi mi odgovarale. Jeb'ga, odrasla sam i zivjela sam u Zagrebu, a onda sam zavrsila u gradu od 60,000 ljudi u kojem je sve, razumljivo, drugacije.

Trebala sam se vratiti na posao nakon 12 tjedana, to mi je bio maksimum koji su pruzali, ali nisam htjela jer mi nije odgovaralo da tako malen ide u vrtic i odlucila sam umjesto toga dati otkaz. To mi nije nimalo zao, ni zbog njega, a ni zbog mene, jer je taj posao bio totalna bezvezarija (a za puno para, pa mi nije bio nikakav problem zivjeti na ustedjevini do daljnjeg). Dijete je rodjeno u prosincu 2012, a ja sam nasla posao koji mi se svidja u kolovozu 2014. Ovo izmedju... ajoooooooooooooooj. Radila sam tu i tamo, pa ovako, pa onako, pa jedan semestar radila na faksu, pa volontiranje za LLL i za lokalni birth collective, pa malo studiranje... ali svejedno mi je bilo grozno.

Napredovala sam sigurno, trudim se da ne nazadujem, nikad. Recimo, naucila sam da moram raditi, a da je jos dodatni bonus da radim gdje mi pase.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •