Stranica 7 od 13 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 630

Tema: Psihologica Tanja Sever

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Da malo podignem temu. Jucer sam ih zvala i rekli su mi se javiti iza 15.9. za termin. Zena koja mi se javila na telefon je izrazila sumnju da li ce J. moci odraditi testove s obzirom na dob. Tada ce
    imati 4,5g.
    Jel netko bio s tako malim djetetom i kako je to izgledalo. Mi ne idemo tamo zbog darovitosti nego zbog problema u ponasanju i da nama kao roditeljima daju smjernice.
    Nije mi jasno gdje se onda ide s tako malim djetetom ako postoje neki problemi.
    Mi smo bili točno u dobi od 4,5 g. Tada su nam rekli da je na donjoj granici za testiranje, ali sve je prošlo bez problema, čak i njegovo odvajanje od mene za vrijeme testiranja (kasnije mi je Julija rekla da u početnom razgovoru, gdje su majka i dijete zajedno, ona usput procijeni njihov odnos i hoće li se dijete htjeti odvojiti na tih sat vremena).

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zvali su me prosli tjedan i narucili 10.09.
    Tanjab, super da ste uspjeli sve odraditi.
    Ne znam zasto ste vi isli, ali me zanima jeli vam pomoglo?
    Moram priznati da imam laganu tremu jer od njenog rodenja osjecam da postoji neki problem i da ima neko ime tako da koliko osjecam olaksanje sto smo konacno potrazili pomoc toliko imam i tremu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Zvali su me prosli tjedan i narucili 10.09.
    Tanjab, super da ste uspjeli sve odraditi.
    Ne znam zasto ste vi isli, ali me zanima jeli vam pomoglo?
    Moram priznati da imam laganu tremu jer od njenog rodenja osjecam da postoji neki problem i da ima neko ime tako da koliko osjecam olaksanje sto smo konacno potrazili pomoc toliko imam i tremu.
    Dugoročno, mislim da jest.
    Išli smo jer je tada baš krenuo u mješovitu grupu u vrtiću, i primijetila sam neke suptilne naznake budućih problema u socijalizaciji plus što se iz aviona vidjelo da je po interesima drugačiji od ostale djece.
    S 5 godina krenuo je na radionice kod Anamarije (vanjske suradnice, spominje se tu na topicu), išao onamo tri godine, i mislim da mu je to jako koristilo. Kad je krenuo u školu, nije bilo apsolutno nijednog od problema kakvih sam se pribojavala. Naprotiv, razvio se u veselo i društveno dijete, iako je i dalje preosjetljiv u usporedbi s vršnjacima, ali ga to ne ometa u svakodnevnom životu.
    Istina, Julija nam je odmah na početku rekla da su te radionice preventivnog karaktera, i da ne možemo znati što bi bilo da dijete nije išlo na njih - možda bi i bez radionica sve bilo u redu. Nije baš da je to bilo apsolutno neophodno. Ali ja volim misliti da su mu radionice pomogle (imajući u vidu neke genetske i prirođene karakteristike).

Samo testiranje mi je više dalo uvid u njegove jače i slabije strane, ali nije imalo puno utjecaja na cjelokupnu situaciju.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo, da javim mi smo bili jučer. Meni je pao ogroman teret s leđa! Tanja je odlična, sve ono što ja osjećam da je moje dijete ona je pretočila u riječi.
    Pomogla mi je da razumijem svoje dijete i njene postupke.
    Ono što je meni bilo važno je da mi je rekla da je takvo njeno ponašanje genetski uvjetovano i da se ona takva radila i da nismo mi pogriješili u odgoju i takvom je napravili. Dala mi je do znanja da je takvoj djeci teško a i da je njihovim roditeljima teško i da takvu djecu zovu i zahtjevnom djecom. Znači da sve one teme koje sam iz očaja pootvarala ovdje s takvim naslovima nisu bile lažne .

Uglavnom, krećemo na radionice, dobili smo neke savjete i dati ćemo sve od sebe da pomognemo njoj i sebi kako nebi kasnije u životu imala puno većih problema.
    Svakome tko se dvoumi odvesti dijete ili ne svakako bih preporučila. Nije jeftino ali vrijedi svake lipe.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jeste samo razgovarali ili je to bio kakav testing? Bas sam happy da si zadovoljna.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Razgovarali smo i obavila je jedan dio testiranja. J. nije htjela ostati na samo s njom kako smo i pretpostavili tako da nije mogla obaviti cijeli test ali vec joj je i ovaj dio dao jako dobar uvid. Zena stvarno ima osjecaj za klince.
    Kad je nakon razgovora i testiranja krenula pricati o J meni je vilica ispala jer je od rijeci do rijeci opisala moje dijete.
    Moram priznati da mi se nekoliko puta stegnulo srce, stala knedla u grlu i zasuzile oci kad mi je objasnila sto se J. dogadja u glavi.
    S jedne strane mi je tesko zbog toga a s druge mi je lakse jer sad imamo ime i razumijemo ju I mozemo joj pokusati pomoci.
    I odmah nam je rekla da to nije nesto sto ce proci, samo ce se ona s vremenom nauciti nositi s tim.

Uglavnom ogroman, ogroman komad tereta mi je pao s ledja, konacno razumijem svoje dijete.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ime?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ime - naziv, za njezino ponasanje

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mislis na Zahtjevno dijete?
    I sto ti je preporucila u smislu kako se odnositi prema toj djeci?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ime?
    Ponašanje je dobilo ime: zahtjevno dijete

Mitovski, jesu li vam predložili radionice i od koje dobi?

Offt. meni je svojevremeno pomoglo čitati Greenspana, bilo koju knjigu. Evo njegove knjige baš o zahtjevnoj djeci:
    http://www.superknjizara.hr/?page=kn...jiga=100053145

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nije naziv zahtjevno dijete nego su takva djeca jako zahtjevna. Ne bih ovako iznosila 'dijagnozu' jer je i poprilicno kompleksno.
    Peterlin, da krecemo na radionice i
    mi roditelji i ona. Veceras je prva informativna za roditelje a za dva tjedna ide ona. Kaze da smatra da ce joj puno pomoci kao preventiva.
    Eh, da za inteligenciju nam je rekla
    da ne vidi elemente nadarenosti ali da vidi naznake visoke inteligencije i to one apstraktne ali da bi trebala za tocan rezultat odraditi cijeli test i to nasamo sto svakako predlaze za jedno godinu dana. Odmah je rekla da bi bilo puno bolje da bude prosjecne inteligencije jer da ukoliko je iznadprosjecne inteligencije u kombinaciji s ovim karakterom to jos jedna otegotna okolnost.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ponašanje je dobilo ime: zahtjevno dijete

Mitovski, jesu li vam predložili radionice i od koje dobi?

Offt. meni je svojevremeno pomoglo čitati Greenspana, bilo koju knjigu. Evo njegove knjige baš o zahtjevnoj djeci:
    http://www.superknjizara.hr/?page=kn...jiga=100053145
    Ova knjiga se tesko nabavlja

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bravo za radionice! Dojavi dojmove, iako ćeš cjelovitu sliku imati tek nakon malo duljeg vremena.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ova knjiga se tesko nabavlja
    Ja te stvari ne kupujem (inače bih bankrotirala): Uvijek su mi dobro služile Knjižnice grada Zagreba: http://katalog.kgz.hr/pagesResults/b...ctedId=4003735

Nije bilo u mojoj kvartovskoj, ali može se nabaviti.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.09.2014. at 14:04

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja te stvari ne kupujem (inače bih bankrotirala): Uvijek su mi dobro služile Knjižnice grada Zagreba: http://katalog.kgz.hr/pagesResults/b...ctedId=4003735

Nije bilo u mojoj kvartovskoj, ali može se nabaviti.
    Tnx

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zna li netko dali se i koliko plaćaju radionice za roditelje i ako dođu oba roditelja plaća li svaki?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Radionice za roditelje se plaćaju isto kao i za djecu (bilo je 210 kn). Ista je cijena dođe li jedan ili oba roditelja.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jeste bili na radionici? Kako je bilo? Mi smo trebali ic prije 10ak dana ali nismo mogli (na onu za roditelje) jer je mm radio (ne moguna roditeljsku radionicu povesti djecu lol)
    Sada krecu radionice za djecu...jedva cekam. Mitovski, u tvom opisu dijagnoze prepoznajem i nasu lol
    Mozda se tamo sretnemo

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Puntica kojim danima ste na radionici?
    Bili na roditeljskoj od 20-22. Bilo je jako zanimljivo i utjesno kad skuzis da se svi ponasaju vrlo, vrlo slicno. Bilo je utjesno za nas roditelje jer konacno sretnes nekoga tko te razumije .
    Uglavnom, svatko je morao reci par recenica o svom djetetu i odredili smo koji su nam prioriteti i na cemu najvise zelimo da se radi.
    Bas smo se zapricali i dva sata su prosla da ne osjetis. Bilo je zanimljivo za cuti kako drugi roditelji rjesavaju iste situacije.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni je bas zao sto nismo mogli ic. A moguce da necemo ni iduci put :/
    Morat cu nabavit bebisitericu lol

Mojoj je danas prva radionica

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Srecom pa znam nekoliko ljudi koji imaju djecu na slican kalup lol
    Pa se tjesimo

Ona je oduvijek taka, od prvog dana. Tek nakon sto se rodila ova mlada skuzila sam da nisu sva djeca ko moja prvorodena i da biti roditelj moze biti skroz jednostavno, a ne stalna borba :/

Najvise mi je zao nje, ne mogu ni zamislit kako joj je tesko samoj sa sobom

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da, to je i nama bilo najteze, pogotovo MM, kad smo culi sto se njoj sve u glavi dogadja i kako je njoj samoj sa sobom.

Mi upravo podigli nalaz.
    Jel zna netko ili mi moze poblize objasniti sto to znaci: Ima apstraktno misljenje iznad normi za dob.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    Srecom pa znam nekoliko ljudi koji imaju djecu na slican kalup lol
    Pa se tjesimo

Ona je oduvijek taka, od prvog dana. Tek nakon sto se rodila ova mlada skuzila sam da nisu sva djeca ko moja prvorodena i da biti roditelj moze biti skroz jednostavno, a ne stalna borba :/

Najvise mi je zao nje, ne mogu ni zamislit kako joj je tesko samoj sa sobom
    Veliki X.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Puntica kakvi su dojmovi nakon prve radionice?

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jel netko u zadnje vrijeme dobio termin a da je novi pacijent? Ja sam danas zvala (po preporuci pedijatrice) ali svi su im termini do kraja godine zauzeti, za 2015. ne naručuju, a niti nisu sigurni da će moći primati nove pacijente...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kasnim mjesec dana s odgovorom, ali ja sam zvala za naručiti se
    bas tu negdje sredinom 10 mj i isto mi rekli nista prije 2015, cak niti ne primaju narudžbe,
    ali ako nešto uleti, zvat ce me i evo danas nazvala da li možemo doći u ponedjeljak.

A ja se taman počela raspitivati za alternative. Pa sto u ZG stvarno nema nikoga tko bi radio isti taj
    posao jednako dobro?

No uglavnom, mi idemo kod TS zbog problema sa učenjem kod 7,5 godišnjaka,
    pa ćemo vidjeti....

Imam još jedno praktično pitanje: sto da kažem djetetu kuda i zašto tamo idemo?
    Ne želim da mislim da idemo radi lošijih ocjena jer ionako pati zbog njih i bojim se daljnejg gubitka samopouzdanja
    Posljednje uređivanje od orange80 : 14.11.2014. at 00:10

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nego sto?
    Po meni je najlogicnije biti iskren i reci da ide kod psihologa koji ce otkriti u cemu je tocno problem i zasto joj je ucenje tesko.
    ako zbog problema u ucenju ( i ) idete.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zato sto ona vidi da se oko nje trudimo i to cijeni.
    I kad nakon puno učenja ponovno dobije 3-ku ima osjecaj
    da nas je sve razocarala mada joj nitko nikada nije rekao da očekujemo petice, niti smo icime
    razocarani.

I sto ako ne uspijemo popraviti ocjene, vidjet ce da smo još više truda uložili i mislit ce da je još vise razočarala i da je samim time gora.

I sto se tiče rijeci "problem", upravo nju izbjegavamo u cijeloj situaciji.
    Jer sto ako ispadne da ona nikada neće moći bolje. Da ne uspijemo rijesiti problem. Koju poruku joj šaljem, da je njen uspjeh problem?

Mi komuniciramo s njom na nacin da joj po kažemo da želimo da ona uspije ispoljiti sve svoje potencijale i talente, uz našu pomoc, a ako ispadne da je to u školi znaci 3, onda je to nama skroz skroz ok.

I ja sam za iskrenost, ali uvijek postoji bolji i losiji način kako nešto iskreno iskomunicirati pogotovo sa djetetom.
    Posljednje uređivanje od orange80 : 14.11.2014. at 09:55

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa možeš joj reći da će joj tamo pokušati pokazati kako se lakše može naučiti - ako je već svjesna da mora puno učiti za školu.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Orange, pa onda joj to predstavite kako si i opisala - vidimo da se trudiš u školi, da ti je stalo, ali primjećujemo i da znaš biti tužna i razočarana, voljeli bismo da o tome porazgovaramo (porazgovaraš) s tetom koja radi sa sličnom djecom i koja ti može pomoći da se bolje nosiš sa zahtjevima i rezultatima u školi. Mi jako cijenimo to da ti je stalo, više od samih ocjena, voljeli bismo i da se ti bolje osjećaš sama sa sobom....

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa možeš joj reći da će joj tamo pokušati pokazati kako se lakše može naučiti - ako je već svjesna da mora puno učiti za školu.
    Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Orange, pa onda joj to predstavite kako si i opisala - vidimo da se trudiš u školi, da ti je stalo, ali primjećujemo i da znaš biti tužna i razočarana, voljeli bismo da o tome porazgovaramo (porazgovaraš) s tetom koja radi sa sličnom djecom i koja ti može pomoći da se bolje nosiš sa zahtjevima i rezultatima u školi. Mi jako cijenimo to da ti je stalo, više od samih ocjena, voljeli bismo i da se ti bolje osjećaš sama sa sobom....
    Super cure. Tnx puno.
    Sad već imam sliku kako cu porazgovarati s njom.

Ako joj kažem da ce tamo naučiti kako se lakše ući i lakše nosi sa zahtjevima škole,
    bit ce i vise motivirana da se otvori kod psihologice, oslobodi.

Jer ona je inače vrlo socijalizirano i veselo dijete, ali samo u okolini koju dobro poznaje.
    Na prvu zna biti dosta suzdržana pa sam se bojala, hoće li je u tih 45 min " prokuziti"
    Posljednje uređivanje od orange80 : 14.11.2014. at 10:34

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

To traje 45 minuta?kaj rade u to vrijeme testovi?
    usput dal ne bi orangin problem rješiti školski psiholog?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jednako kao što bi vrtićko slovo R popravio/naučio vrtićki logoped (kad bi ga i bilo).

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Strippy prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko u zadnje vrijeme dobio termin a da je novi pacijent? Ja sam danas zvala (po preporuci pedijatrice) ali svi su im termini do kraja godine zauzeti, za 2015. ne naručuju, a niti nisu sigurni da će moći primati nove pacijente...
    Napisala sam im mail s molbom za termin. Nisu odmah odgovorili, ali za koja 2 tjedna ponudili su mi testiranje i obradu kod njihove psihologinje Kristine Težak (za tjedan dana).

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mail s opisom teškoća i dobro sročenom "molbom" i meni se čini kao dobar put.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mail s opisom teškoća i dobro sročenom "molbom" i meni se čini kao dobar put.
    slažem se.
    a i sa gđom. Veronikom, njihovom tajnicom, se lijepo može porazgovarati i detaljno opisati situacija telefonski.
    mi smo isto kao majeczka dosta brzo dobili termin tj. uletjeli umjesto nekoga tko je otkazao.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Puntice, nađï načina da idete na roditeljske radionice. Nama su one bile jako, jako dragocjene.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jel se netko narucivao u zadnje vrijeme? Kako stoje s terminima?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ivana najbolje ti je zovni pa pitaj. Mozda budete imali srece s terminima. Sretno!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Spremam se nazvati, cisto da znam sto mogu ocekivati.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

vidim da gore majeczka piše da je dobila termin kod Kristine Težak, ali nažalost ništa od povratnog feedbacka
    Ima li netko da je bio, vidio, čuo bilo što o njoj? Mi smo dobili termin zbog teške adaptacije na školu i pokušavam bilo što naći o toj psihologici, ali nažalost ništa...

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj elly07 prvotno napisa Vidi poruku
    vidim da gore majeczka piše da je dobila termin kod Kristine Težak, ali nažalost ništa od povratnog feedbacka
    Ima li netko da je bio, vidio, čuo bilo što o njoj? Mi smo dobili termin zbog teške adaptacije na školu i pokušavam bilo što naći o toj psihologici, ali nažalost ništa...
    Mi smo bili kod gđe. Kristine u 7 mjesecu. Odrađeno je testiranje, razgovor, sve.. no ne mogu reći da sam nešto oduševljena. Nemam neke specifične zamjerke da mogu reći smetalo me je to i to , moguće je da sam očekivala previše ali sve mi je bilo nekako "premlako" , nekako kao da mi je ona sama bila nesigurna .

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hvala ti puno što si se javila
    joooj, toga sam se i bojala. Ono da bude: nit smrdi, nit miriši... Sad ni sama nisam pametna ići ili pokušati sa centrom Modus ili pak čekati termin kod tanje Sever ako uopće prima nove.
    A možeš mi reći koliko vremenski traje taj prvi posjet i kolika je cijena (nisam se sjetila ništa pitati nakon što sam dobila tako brzo termin )
    I što vam je u konačnici rekla i čime to testiranje uopće rezultira?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

680 kuna je prva obrada a traje 2-3 sata.
    Prvo je obrada djeteta a onda razgovor s roditeljima. Ja bih svakako za prvu obradu preporučila Tanju. Ona je maher, ima puno iskustva, kaže sve vrlo otvoreno, direktno i razumljivo i imaš osjećaj da ta 2-3 sata za nju ne postoji nitko osim vas i rekla bih da problem prepozna u prvih 20-tak minuta razgovora s djetetom i roditeljima.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam prosla i Sever i Vlahinsky, obje su izvrsne s puno iskustva. Ove nove ne poznajem.

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj elly07 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ti puno što si se javila
    joooj, toga sam se i bojala. Ono da bude: nit smrdi, nit miriši... Sad ni sama nisam pametna ići ili pokušati sa centrom Modus ili pak čekati termin kod tanje Sever ako uopće prima nove.
    A možeš mi reći koliko vremenski traje taj prvi posjet i kolika je cijena (nisam se sjetila ništa pitati nakon što sam dobila tako brzo termin )
    I što vam je u konačnici rekla i čime to testiranje uopće rezultira?

kako su i napisali- 680,00 kn je cijeli postupak. Sve skupa je nama trajalo oko 4 sata. Ja sam pak za Modus čula da su loši i u biti najbolje što možeš dobiti je u centru Sever.
    Dr. Tanja ,kako su mi rekli, ne prima pacijente . Moguće da radi sa nekim težim slučajevima koji zahtjevevaju više truda i iskustva što mi nismo bili. Mi smo došli na klasično testiranje zbog problema ponašanja u školi.Na kraju je ispalo da je sa djetetom sve u redu a problem je bio malo zbog zasićenja školom(kraj godine) i malo učiteljičinog nerazumjevanja djeteta. Po tim testovima se lijepo vidi u čemu je dijete prosječno, u čemu natprosječno a u čemu ispod prosječno. Pokažu se ev. znakovi poremećaja pažnje ili disleksije. Doktorica si je tu dala truda i sve nam lijepo objasnila. Ja sam moguće očekivala previše pa sam zato ispala malo razočarana, jer sam ovdje stvarno pročitala odlične komentare drugih roditelja. To je moj prvi susret sa takvom vrstom testiranja djeteta i nemam pojma kako to izgleda negdje drugdje tako da nemoj moje mišljenje uzeti kao nešto potpuno mjerodavno.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nemoj biti razočarana ako je s djetetom sve u redu. Testovi nisu savrseni, moguće je da im nešto i promakne, ali ipak skeniraju objektivne teškoće koje dijete ima i koje ga frustriraju.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sever uglavnom radi sa starim polaznicima koji kod njih znaju biti više godina na radionicama, a također vodi i roditeljske radionice.

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj biti razočarana ako je s djetetom sve u redu. Testovi nisu savrseni, moguće je da im nešto i promakne, ali ipak skeniraju objektivne teškoće koje dijete ima i koje ga frustriraju.

Ma nee, nisam ja zato bila razočarana. Test je test i on je u biti objetivan. Drago mi je da smo otišli, no od doktorice sam očekivala malo više...jbg. nije me oduševila a očekivala sma da me oduševi

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

odi u suvag li na erf
    tamo su mnogo stručniji, interdisciplinarno naprave obradu puno ozbiljnije od pcm
    Posljednje uređivanje od pikula : 14.09.2015. at 13:47

Stranica 7 od 13 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •