Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Odnošenje bebe od strane medicinskog osoblja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    ne razumijem smisao pitanja. Što treba uvijek odnijeti dijete bez pitanja i komentara jer ce mozda jedan roditelj od njih 100 biti opasan /neuracunljiv ili sto vec?
    Naravno, uz komentar i/ili pitanje.

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    tako je , treba ocekivati da roditelj zna svoje granice. Ili da u nekom trenutku vidi da nesto ne moze pa da izade iz prostorije. Ali daleko od toga da su svi takvi, ili da treba postupati kao da su svi takvi.
    Vjerojatno se to često događalo, inače se ne bi ustalila takva praksa.

Mogu zamisliti da sestri ne uspijeva od prve pogoditi žilu, roditelj to gleda, postaje nervozan. Sestra također postaje nervozna, ne može naći žilu ni drugi ili treći put. Dijete za to čitavo vrijeme vrišti iz petnih žila (čula sam to). Roditelj je sada već polako bijesan i traži da sestru zamijeni druga. Meni je to nekako vrlo očekivan pretpostavljeni slijed događaja.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno, uz komentar i/ili pitanje.

Vjerojatno se to često događalo, inače se ne bi ustalila takva praksa.

Mogu zamisliti da sestri ne uspijeva od prve pogoditi žilu, roditelj to gleda, postaje nervozan. Sestra također postaje nervozna, ne može naći žilu ni drugi ili treći put. Dijete za to čitavo vrijeme vrišti iz petnih žila (čula sam to). Roditelj je sada već polako bijesan i traži da sestru zamijeni druga. Meni je to nekako vrlo očekivan pretpostavljeni slijed događaja.
    Pa sestra bi i trebala potraziti pomoc kolegice , ako joj ne ide od drugog / treceg puta. Ne zbog toga sto je nesposobna, nego da pokusa netko " hladne glave" , cista psihologija.
    A navika da se roditelji odstrane u drugu prostoriju je tu jos od nekih davnih vremena kada se roditelja smatralo " lijevim smetalom" koje smeta poslu . Odstranjivanje roditelja u drugu prostoriju kod vadenja krvi u bolnici u Njemackoj potpuno drugacije izgleda i ima drugaciji ton, koji je postedan za roditelja.
    Posljednje uređivanje od sirius : 01.10.2015. at 21:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •