-
Mda...
@lavko..diplomacija je ok, nisam od pekmeza
.....sve sam to i ja razglabala u svojoj glavi, ali valjda nisam sama mogla odlučiti pa sam tražila odgovor u nečijem postu.
@bella77..ovo za Raid nisam čula ali sestra mi radi u jednom od trg. centara pa ću je baš pitati (iako nisam čula da je tako nešto pričala, a i sama povremeno kupi "u svojoj" trgovini i voća i povrća)
Inače, moj muž je sa sela, i imao je susjede koji su uzgajali krastavce. Špricali su ih svaki dan, i svaki dan su ih brali i vozili na tržnicu u Zg (karenca nula bodova). I da, brali su krastavce u gumenim rukavicama, jer je kemija bila prejaka da bi ih brali golih ruku. Ta priča mi uvijek proleti kroz glavu kad razmišljam što djetetu dati i gdje kupiti. Da li u trg. centru ili od "bakice na placu" čiji unuk šprica krastavce i bere ih u gumenim rukavicama? 
Ne želim filozofirati previše, ali s druge strane niti biti nemarna. Ali da, mislim da ću se s nekim stvarima morati pomiriti, neke tu i tamo preispitati, a neke jednostavno zaobilaziti 
Npr. o jabukama je već bilo toliko priča o špricanju da sam njih nekako odlučila ne davati iz trgovine, ali nisam sve još potrpala u kategorije, NE, DA i MOŽDA jer ne znam kako se šta proizvodi pa nemam na temelju čega odlučiti.
Zato i ovaj thread
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma