Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1875

Tema: stigao i moj nalaz hormona....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ljupka17 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Drage moje,
    hvala Vam na odgovorima...da, imaš pravo Malaguena imam uredne ovulacije i sve ostalo je ok. Povišeni androgeni mi dolaze iz nadbubrega (tako sam vidila na netu)..morat ću posjetit endokrinologa..hsg mi je ok...već sam zaludila mm i mamu jer se bojim da mi nije nešto s nadbubrezima!!!
    uh blago se onima ženama koje se u ovo ništa ne kuže!!!
    Hvala ti Malaguena na ohrabrenju i nadam se da imaš pravo da ću ovo brzo riješiti...mada koliko ja poznam sebe šesto čulo mi govori da su ovi povišeni hormoni posljedica velikog stresa

Malaguena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Ljupka17 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,
    hvala Vam na odgovorima...da, imaš pravo Malaguena imam uredne ovulacije i sve ostalo je ok. Povišeni androgeni mi dolaze iz nadbubrega (tako sam vidila na netu)..morat ću posjetit endokrinologa..hsg mi je ok...već sam zaludila mm i mamu jer se bojim da mi nije nešto s nadbubrezima!!!
    uh blago se onima ženama koje se u ovo ništa ne kuže!!!
    Hvala ti Malaguena na ohrabrenju i nadam se da imaš pravo da ću ovo brzo riješiti...mada koliko ja poznam sebe šesto čulo mi govori da su ovi povišeni hormoni posljedica velikog stresa
    Da može biti od stresa, to ima veze s nadbubrežnom žlijezdom,a opet tada trošiš više inzulina... Ma sve je to povezano. Moraš to provjeriti. Mislim da su rijetke komplikacije s nadbubrežnom žlijezdom, pogotvo ako je povećan DHEAS i on mora bit jako velik da bi to nešto značilo. Nije dobro živjeti u tom režimu dugo. Sretno!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •