Ispričavam se kaj otvaram 101 temu , i ako tema već postoji , jednostavno nemam vremena tražiti. Ovako , cura 18 mj , jučer zakurila 39 , skidali tuširanjem u mlakoj vodi i lupocetom. Ali danas opet isto. Sad se vratila sa mm od doktorice , grlo , uho sve ok , samo su joj povećani leukociti. Dala joj je antibiotik. Ali ono što mi nije jasno , povišeni leukociti znače neku upalu / virusnu infekciju , zar ne ? Kako joj je ona mogla dati antibiotik samo na temelju povišenih leukocita ? Doktorica je na zamjeni , pokušavam je dobiti na telefon ali bezuspješno. Mislim, znam ja da ona zna što radi , ali me to muči jer nije dala nikakvo objašnjenje , samo to da su leukociti povećani. Po meni , trebala je tražiti uzorak urina , da se isključi eventualna urinarna infekcija. Ima li netko iskustva s tim ?

Odgovori s citatom
ali nije naša pedica nego neka na zamjeni , katastrofa je , neljubazna užasno , svaka druga rečenica joj je da ima toliku gužvu da se ne može ni okrenuti a da već netko nije u ordinaciji ili na telefonu. Isto mi je rekla kao i mm , i brže bolje skinula sa telefona. Danas je dobro, nema temp, samo je sva razdražljiva i neće papati. Skuhala sam joj varivo sa puuuno povrća i piletine misleći kak bude sve fino popapala ali nije ga ni okusila.
nije htjela ni voćno žitnu koju inače obožava , pa sam joj u očaju dala smoki da tek toliko nekaj pojede jer stvarno ništa od jučer predvečer nije u usta stavila osim mlijeka ujutro i navečer.