Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: vođenje trudnoće u poliklinici ginekos

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ellica prvotno napisa Vidi poruku
    Za te novce ima i boljih Cekanje,nedostatak komunikacije...
    Tko je bolji od Kosa u uzv dijagnostici u RH? Ne provociram, stvarno me zanima?

Nisam primjetila nedostatak komunikacije oko bitnih stvari vezanih uz trudnoću. Činjenica je da ne komentira ništa osim onog onog šta je bitno i ne ulazi u neke čit-čat razgovore samo da se umili pacijentici.

Sjećam se da sam u prvoj trudnoći dobila (po mojoj procjeni) dosta kila, a on nikad nije komentirao taj porast. I tako ja njega pitam: doktore, da li dobivam previše kg? On je samo odgovorio: Ne. I ništa dalje, bez daljnjih objašnjavanja i rasprava oko toga. To mi je bilo malo čudno, ali sam kasnije shvatila da upravo tako i treba: ne ulaziti u rasprave i razgovore oko stvari koje su jasne.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Tko je bolji od Kosa u uzv dijagnostici u RH? Ne provociram, stvarno me zanima?

Nisam primjetila nedostatak komunikacije oko bitnih stvari vezanih uz trudnoću. Činjenica je da ne komentira ništa osim onog onog šta je bitno i ne ulazi u neke čit-čat razgovore samo da se umili pacijentici.

Sjećam se da sam u prvoj trudnoći dobila (po mojoj procjeni) dosta kila, a on nikad nije komentirao taj porast. I tako ja njega pitam: doktore, da li dobivam previše kg? On je samo odgovorio: Ne. I ništa dalje, bez daljnjih objašnjavanja i rasprava oko toga. To mi je bilo malo čudno, ali sam kasnije shvatila da upravo tako i treba: ne ulaziti u rasprave i razgovore oko stvari koje su jasne.
    To je to!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •