Stranica 12 od 16 PrviPrvi ... 21011121314 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moji kad dobiju odjeću, sve okrenu u rukama i pitaju: a gdje je poklon?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku

A za Bing još ne znam, uz C&H mi pada na pamet još i topli mekani bademantl - to je dobila za BING u prvom osnovne i još ga nosi, pa mislim da je možda došlo vrijeme za novi.
    Ajme, hvala, hvala, hvala!
    D. ih obožava, bila sam se sjetila da mu to bude poklon i potpuno zaboravila! Ima jedan stari, mali i premali, a meni čak nije baš ni drag jer jer od flisa, a ne pamučni.

Jesi gledala, gdje ima lijepih?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam došla do zaključka da su najbolji pokloni koji se pojedu ili razvale u kratkom vremenskom periodu. Sve ostalo nakon nekog vremena kod nas doma postane krama, koja samo zauzima mjesto...

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Eto vidiš kako je dobro izabrat djeci imena iz katoličkog kalendara ...
    nije...... Eve nema nigdje

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ti je Stari zavjet, pa se ne računa.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nego ima li tko lego robot? Koliko to uoće košta?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    D. ih obožava, bila sam se sjetila da mu to bude poklon i potpuno zaboravila! Ima jedan stari, mali i premali, a meni čak nije baš ni drag jer jer od flisa, a ne pamučni.

E ne znam za dečke, ja sam mojoj vidjela jedan u H&M-u, i to je baš mucasti (dakle nije pamučni) ogrtač

http://www.hm.com/hr/product/34410?article=34410-A

(računam da će ju ovaj detalj - uši na glavi oduševiti)

To njoj nije za poslije kupanja, nego je zimogrozna pa voli ujutro, posebno prije škole, obući takav mekani topli ogrtač.

Inače ne voli 'mekane' poklone, ali takav ogrtač je dobila prije 4 godine, i to je bio jedan od najuspjelijih poklona ikad.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Još jedna ideja mi je i set za žongliranje iz Ikee http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10258952/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zanemarite prethodno pitanje. Popila sam šećera i vode.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ajde me prosvijetlite,kakvi su vam to lego adventski kalendari? ono,lego kocke,advent i kalendar...meni nespojivo ...?

marta,što da ti kažem,došla u familiju di se stalno kupuju pokloni,za godišnjice,rođendane,imendane,blagdane....a u mene se doma to ništa nije obilježavalo ni kupovalo...i onda sam počela i ja svojima jer zamisli kad mi svi dođu na objed za Božić pa da svekar i svekrva dobiju poklon a moji ništa...hebi ga,natjerali me na kupnju... zato sam barem MMa ubijedila da si mi međusobno nikad ništa ne uzimamo...

i hvala na ideji,mislim da će odraslima ići sve jestivo!
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 13.11.2015. at 11:08

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i ja sam to gledala, prilično je skupo, npr. http://brick.hr/teme/lego-mindstorms

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

skulirana, nije ti to kod nas išlo glatko. prvo sam ja izjavila da cu darivati samo i isključivo djecu. i onda sam tako i napravila. moš mislit kako je to izgledalo prvi Božić. pa onda drugi. pa su prestali.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A kako nespojivo, imaš tipa 24 neke kutijice, pretinca, a u svakoj neka Lego stvarčica.

Ja to nikad ne kupujem, jer imamo "kalendar" sa džepićima pa u svaki ubacim neki slatkiš, a nedjeljom poklončić u vidu neke sitne figurice ili npr. sezonsko kinder jaje

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam to gledala, prilično je skupo, npr. http://brick.hr/teme/lego-mindstorms
    genijalno je. ja bi to sebi kupila. al nemam novaca za to. pa ću se prebaciti na arduino ili raspberrypie, da vidim koliko to košta.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi isto imamo veliku familiju pa smo se dogovorili da nema poklona. Tako da kupujem samo bakama i dedi, MM-u i djetetu.

Ali, ruku na srce, kamo god ideš u to doba opet nešto nosim i nešto se poklanja, pa moram imati neke sitnice na zalihama.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Zanemarite prethodno pitanje. Popila sam šećera i vode.
    Baš sam razmišljala da li da te šokiram, ali vidim da si se sama
    I MM priča o Lego mindstorm već dugo godina, ali cijena ga odbija. I on ga gleda za sebe

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ponadala sam se da bih s tim ubila sve muhe jednim udarcem, al nema hebene šanse.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam došla do zaključka da su najbolji pokloni koji se pojedu ili razvale u kratkom vremenskom periodu. Sve ostalo nakon nekog vremena kod nas doma postane krama, koja samo zauzima mjesto...
    Debeli potpis!

Druga varijanta (ali to je za rođendane i kraj škg) je koverta s prilogom za štednju. Za Božić i Novu godinu ipak ne, nego baš ovako - jestivo i razgradivo ili nešto u čemu se uživa na drugi način (predstave, izleti i sl.), recimo ovako nešto, iako na ovo vjerojatno ne stignemo, pa spominjem samo kao ideju: http://glazba.hrt.hr/dogadaj/21/u-ozracju-tambure

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku

Meni su najljepši za dječake u C&A. Još ti je ovaj vikend -25% na sve.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Još jedna ideja mi je i set za žongliranje iz Ikee http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10258952/
    Slušaj, za one kojima treba jak poticaj na početku (ako je tvoja mala u toj skupini) bolje je izabrati diabolo. Brzo se uči ono početno.
    http://www.talenti.hr/diabolo
    Znači trebaš taj zvrk i štapove. Proguglaj fora je.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala, Mima i Jurana!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

joooj,kad će u nas past taj dogovor...morat ću popričat s MMom da od iduće god to više ukinemo!
    da se razumijemo,moji su starci ostali dosljedni svojoj odluci,osim ako mama ne razdijeli neki reklamni materijal koji je dobila...

ahaa,to je ko' ono sa prozorčićima i čokoladicama? hmmm,pa to se onda mora poklonit za sv. Nikolu? ja se sjećam da sam kao mala pronašla taj sa čokoladama i sve u 3 dn pojela ali stručno zatvorila prozorčiće da se ne vidi da je pojedeno LOL...

ahaha,taj vam "jeftini" robot nije ni dostupan, eto riješile ste se nedoumica...
    mene te cijene Lego setova šokiraju,srećom u godinu dana smo skupili RBA bodova na Rbici pa ćemo u Mulleru riješit dijelu djece legiće s tim popustom...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne za sv. Nikolu ako ima 24 prozorčića nego 1.12.. Zapravo bi se valjda trebalo početi otvarati na prvu adventsku nedjelju, ali što ćeš ako imaš predefinirana 24 pretinca/džepića

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma e,poklon na 1vu adventsku nedjelju,pa poklon na sv. Nikolu itd itd...ma ne može...neka od 6tog onda nadoknade sa po 2 otvaranja dnevno...
    uostalom,zar to stvarno nekom potraje dulje od par dana?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moji otvaraju disciplinirano, čak im se zna desiti da koji dan preskoče pa onda unatrag otvore 2,3.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mojoj definitivno potraje, nema šanse da bi uzela unaprijed.
    Ona se tome baš jako veseli, jednom joj je mala sestrična povadila sve slatkiše pa me tražila da joj ja sve natrag spremim, tako da ne zna što će dobiti koji dan

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I moj je vrlo discipliniran i precizan u otvaranju tih prozorčića. A adventske kalendare s igračkicama (tipa Lego) mu nikad ne uzimam, jer je sam jednom rekao da bi radije čokoladice.
    (ne znam upućuje li to na manjak emocionalne inteligencije, ili čovjek naprosto voli čokoladu, nadam se da je ipak ovo drugo kad već može biti tako strpljiv da ne pojede cijeli kalendar odjednom )

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da ja tu ne ispadnem pijani buržuj
    nije to advetnski kalendar
    skulirana ovo su kalendari
    http://brick.hr/vijesti-i-price-iz-l...kalendari.html

ja sam uzela kad je u mulleru bilo 20% na igračke, pa još utorak, 10% na diners

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    I moj je vrlo discipliniran i precizan u otvaranju tih prozorčića. A adventske kalendare s igračkicama (tipa Lego) mu nikad ne uzimam, jer je sam jednom rekao da bi radije čokoladice.
    (ne znam upućuje li to na manjak emocionalne inteligencije, ili čovjek naprosto voli čokoladu, nadam se da je ipak ovo drugo kad već može biti tako strpljiv da ne pojede cijeli kalendar odjednom )
    I moji su voljeli te kalendare, nikad nisu pojeli sve odjednom, ali im je bilo gušt tražiti gdje se skriva idući broj, još dok su bili sasvim mali klinci. To je bilo početno čitanje. Kasnije je postalo tradicija. Nikad nisam nabavljala ništa drugo. Ne bih ni to, ali imaju dečki bake i dedu i uju - pa gdje ćeš jeftiniji penzionerski poklon za ili uoči Sv.Nikole od toga?? Ali moja djeca vole te kalendare. I prvo rezanje (škarama) je bilo baš iz toga, jer na stražnjoj stranici obično budu čestitke i pozivnice za rezuckanje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    da ja tu ne ispadnem pijani buržuj
    nije to advetnski kalendar
    skulirana ovo su kalendari
    http://brick.hr/vijesti-i-price-iz-l...kalendari.html

ja sam uzela kad je u mulleru bilo 20% na igračke, pa još utorak, 10% na diners

Naravno da nije, to je robot za kojeg je pitala marta

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, ali tvoj post ide odmah iza onog u kom skulirana pita kakvi su to lego adventski kalendari

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo godinama uzimali kinder adventski kalendar
    koji se sastojao isključivo od 24 kinder jaja
    i od tih 24 jaja, u 10 su bile figurice koje su bile cijela serija specijalnih figurica - ukrasa za bor
    i to nije bilo tako skupo kao ove godine i ove godine nam figurice nisu tako lijepe
    ali ako ga stave na sniženje možda ga i kupim koji utorak

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I moji ne otvaraju prije. Jedino je malome jedne godine kalendar bio na dohvatu, pa je pola pojeo.
    Uglavnom imaju kalendare sa čokoladicama, prošle godine je mala imala sa Furbijem, unutra je bila kozmetika.
    Ove godine je najstariji rekao da više ne želi kalendar, ajde fala Bogu, pa ipak ima 18 godina
    Ostali će dobiti svoje.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih mu ipak uzela

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja bih mu ipak uzela
    I ja. Bar da imam "u rezervi" za svaki slučaj. Moji tvrde da se slatkiše ne može prerasti.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Kaj mislite o knjizi Mali princ za nečakinju od 16 god?
    Živi u Njemačkoj i obožava čitati knjige a Mali princ mi je nekako bezvremenska knjiga jer ju s odrastanjem svaki puta drugačije doživljavaš, a usput i vježba Hrvatski.... to za Božić

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja bih mu ipak uzela
    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    I ja. Bar da imam "u rezervi" za svaki slučaj. Moji tvrde da se slatkiše ne može prerasti.
    Pa da... I to isto.
    Mozda ga je bilo sram reci da hoce, ipak je on sada "veliki".

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj najstariji je najslabiji na slatkise.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U vezi lego robota. MM ga ima na poslu. Vece odusevljenje su pokazali veliki nego mali.
    Moji su disciplonirani s otvaranjem. Tako su znali jos koliko do djedice. BC je ove godine zadnji put dobio lego kalendar. Sam je rekao da mu to nije vise tako napeto. Nagodinu ce dobiti neki s coksom. Frajla je molila za frozen.
    Za bozic nemam pojma sto. BC bi svoj komp u sobi. S obzirom da imamo radnu i tamo ima uvijek komp slobodan mislim da ce ga djedica razocarati.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

lego city
    star wars nije fan
    a lani je imala friends
    Taj sam i ja odabrala, valjda je ista stvar. Amazon mi je ponudio valjda stopedeset opcija za Lego Advent kalendar... ali ovaj je bio za 2015-tu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ajde me prosvijetlite,kakvi su vam to lego adventski kalendari? ono,lego kocke,advent i kalendar...meni nespojivo ...?
    http://www.amazon.com/LEGO-60099-Adv...dvent+calendar

Platila ga $29 prije 9 dana. Hmmm.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja mojima to ne kupujem (adventski kalendar). Kad sam bila dijete nisam nikad ni vidjela da to postoji, a iskreno i nije mi neka fora. Sveki im mislim obicno kupi svakom neki u Kauflandu pa pojedu kad odu do nje, ne bas po redu
    Ne znam sto bi im za bing kupila, mozda kupimo neku drustvenu igru. Ostalo sto imaju se ionako ne igraju previse s igrackama, a od tehnike vec imaju vise-manje sve. Ja kad im pozelim nesto kupiti im i kupim, tada, pa za Bozic i nemem nekih ideja...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja ću j neku kul hoodicu.
    došao je u godine kad cijeni mekane poklone :D
    a m, nju sve veseli, ona mi nije nikakav problem. ok, samo da nije knjiga. nažalost to se pak u našoj kući ne cijeni kao poklon. više im kao kazna dođe iskreno zavidim vama koji na interliberu djeci kupujete poklone.
    a adventski kalendar, to nisam niakd kupila. nemamo taj običaj. a fora mi je baš, naročito za malene.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 13.11.2015. at 18:40

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Curka će dobiti karte za orašara i neki set za radit popsiće to je sad fora u njenom razredu, a momak neš s minecraftom i neku bocu za treninge koju je nemoguće razvalit da iz nje curi voda- prijedlozi ?
    Posljednje uređivanje od pikula : 13.11.2015. at 18:46

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Beba će dobit onaj tunel ili šator iz ikee, sirem krugu uvijek izaberem neke sitnice tipa melemi, mala maslinova ulja, paprenjaci itsl simbolično

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mojima to ne kupujem (adventski kalendar). Kad sam bila dijete nisam nikad ni vidjela da to postoji, a iskreno i nije mi neka fora. .
    Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a adventski kalendar, to nisam niakd kupila. nemamo taj običaj. a fora mi je baš, naročito za malene.
    tako ti izgleda kad se stari komunjare pokondire

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a eto, znaš mene, za razliku od ostaloga, s blagdanima nemam neki veći problem, tu sam se brzo prešaltala s dana republike na božić :D iako, nije bilo tih kalendara, niti smo mi, osim none, bili vjernici, al božić smo slavili od kad znam za sebe. nona moja, e ta je počela bojkotirati božić od kad se komercijalizirao. ja mislim da od devedesetih ni poklone više nismo dobijali lol

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja se sjecam da je meni dm nosio poklon za ng. Bozic nismo slavile (mama i ja), baka nije bila skoro uopce religiozna (isla je samo na mise zadusnice, iz pristojnost) druga je bila pokojna, kai i jedan djed a drugi je bio zakleti komunist. Uglavnom, bozicne obicaje sam naucila tamo negdje 90-ih s filmova
    Posljednje uređivanje od sillyme : 13.11.2015. at 20:33

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se sjecam da je meni dm nosio poklon za ng. Bozic nismo slavile (mama i ja), baka nije bila skoro uopce religiozna (isla je samo na mise zadusnice, iz pristojnost) druga je bila pokojna, kai i jedan djed a drugi je bio zakleti komunist. Uglavnom, bozicne obicaje sam naucila tamo negdje 90-ih s filmova
    isto tako
    pokloni su se dobijali za dan dječje radosti
    doma za novu godinu
    i danas se mi darivamo za novu godinu
    ali adventski kalendar se uveo
    radi ljubavi prema legićima i kinder jajima
    godinama smo imali i po dva
    kinder i lego

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

isto tako
    pokloni su se dobijali za dan dječje radosti
    doma za novu godinu
    i danas se mi darivamo za novu godinu
    ali adventski kalendar se uveo
    radi ljubavi prema legićima i kinder jajima
    godinama smo imali i po dva
    kinder i lego
    Kod nas se adventski kalendar uveo zbog ljubavi prema brojevima a kasnije i zbog ljubavi prema čokoladi.
    S tim nemam problema, meni osobno veći je problem Sveti Nikola. Kod nas doma se to nikad nije obilježavalo, ne bih to ni kasnije uvodila da nije bilo običaja u vrtiću da sva djeca ostave šlapu na prozoru i onda drugi dan dobiju čokoladicu od teta. Dobro još vrtić, ali škola... već u prvom razredu su pisali pismo Sv. Nikoli. I ajde onda budi faca i reci djetetu od 5-6-7 godina da Nikola kod nas ne dolazi
    Ni u djedicu ni u Nikolu ne vjeruje već odavno, ali poklone uredno očekuje. Ajde, bar smo uspjeli zadržati neki nivo, da očekivanja ne budu prekomjerna. Čokolada i neka sitnica. Običaj dijeljenja poklona još uvijek mu je važniji od samog sadržaja poklona i nadam se da će tako što dulje ostati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •