-
Pa ne može dijete od 3 mjes koje još ne može sjediti u vrtić, nosiljka mi osobno nije privlačna. Viper nemam, a i ne treba mi uz sve ovo što sam navela. Svatko ima svoje mišljenje i iskustvo, ja sam nevela niz prednosti za košaru jer mi stvarno koristi i vrijedi. Ako nekome nije tako, ne mora se govoriti da to nije dobro i sl. Nekom drugom je nešto drugo dobro i ja to uvažavam, a neću kontrirat. Ja imam samo njega (nemam više djece) tako da nema straha od prevrtanja i sl, a u kuhinji i dnevnom ima dovoljno mjesta za vožnju hvala Bogu. Baš smo muž i ja to komentirali da nemamo toliko prostora ne bi ga mogli voziti. A što se higijene tiče, pločice ionako i ovako moram prati (a po tapetu ne vozim) pa mi je svejedno. U autu se ne vozimo nigdje daleko, to su sve kratke relacije po gradu i to je jako rijetko, po potrebi kad idemo u dr-a i sl. tako da ne smatram to opasnim. Šetamo po kvartu i uz more. Neki pedijatri savjetuju da se dijete ne stavlja u AS dok ne počne barem malo sjediti. Neki dan kad smo bili na jednoj kontroli, bilo je još mama sa bebama od par mjeseci i bome sve su bile sa košarama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma