Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
Pizza u kućnim uvjetima ne može ispasti kao u pizzeriji jer se pizza u krušnoj peći i profi pizza pećima peče 2-3 minute na jako visokim temperaturama (500-tinjak C).

Ali uz malo truda, znanja i planiranja može ispasti slično.
Tijesto treba zamijesiti dan ranije, prenoćiti u fridgu i izvaditi ga na sobnu temperaturu oko pola sata prije razvlačenja.
Treba ga razvući brutalno tanko, idealno ručno da se dobije karakterističan rub, i ne prebogato nadjenuti.
Razvući na masnom papiru i nadjeveno prebaciti na jaaako ugrijan (idealno kamen ) emajlirani pleh u pećnici.
Sastojci bi isto trebali biti na sobnoj temperaturi.
...
Ima tih finesa još, ali mislim da su ove među bitnijim.
Ali kako dobiti one zračne jastuke ko u Karijoli...?
Bojim se da nikako, oni nastanu odmah na početku pečenja, čim se stave u peć... https://www.youtube.com/watch?v=HBoPAuJ0USs