Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1101

Tema: odgoj u duhu vjere 6. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    neću se družiti s netolerantnima, homofobima, nacionalistima. Neću ih ni voljeti
    ja se družim i s njima
    evo moji susjedi su homofobi i nacionalisti, a šta da ja sad radim, neke teme ne otvaramo. Kao susjedi su odlični, i kao ljudi kod kojih moje dijete provodi neko vrijeme.
    i kolege s posla, te smo teme davno pročešljali, stali na agree to disagree, oni s tim svojim stavovima ne rade ništa pretjerano loše, i eto čak mogu reći da ih na neki način volim, ne ono volim volim kao prave prijatelje, ali da im od srca želim dobro, jesam.
    a mislim da je to u biti to što se traži s tom ljubavi- željeti ljudima dobro.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja se družim i s njima
    evo moji susjedi su homofobi i nacionalisti, a šta da ja sad radim, neke teme ne otvaramo. Kao susjedi su odlični, i kao ljudi kod kojih moje dijete provodi neko vrijeme.
    i kolege s posla, te smo teme davno pročešljali, stali na agree to disagree, oni s tim svojim stavovima ne rade ništa pretjerano loše, i eto čak mogu reći da ih na neki način volim, ne ono volim volim kao prave prijatelje, ali da im od srca želim dobro, jesam.
    a mislim da je to u biti to što se traži s tom ljubavi- željeti ljudima dobro.
    Takje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •