Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Ti si s njom cijeli dan. Smatra normalnim da si tu u blizini i da ćeš se vratiti. Dobro si to odradila... Imaju ljudi problema s djecom koja nisu tako puna povjerenja, kad treba krenuti u vrtić ili na čuvanje - to je kaos.

Uostalom, baš se i preporučuje da se djecu odgaja upravo na ovaj način, da imaju povjerenja u roditelje da će se oni vratiti kad odu. Mnogi to propuste.

A ovo "mama je u rangu namještaja i inventara" iskusili su mnogi - moji su bili ludi za tatom, kad je došao doma raspametili bi se. A mama - mama je uvijek tu, nema veze... he he he... Daklem, normalno je i dobro. Uživaj!
Mene zanima kako se to radi. Znači moja ne da nema povjerenja da se mi nećemo vratiti ali vjerojatno su životne okolnosti isto tako dovele do toga da se ona strašno teško odvaja. Neimanje baka i djedova kod kojih bi ponekad ostala uz ostale probleme doveli su do toga da ona neće nigdje ostati bez nas (osim kod jedne prijateljice s čijim se sinom stalno druži i nerazdvojni su).

lavko razumijem kako se osjećaš ali vjeruj mi to je puno bolja situacija nego da je obrnuto, znači da je dijete otvoreno, da nije ovisno o tebi, da ima povjerenja.
Mi imamo jako puno problema jer se naša ne želi odvojiti.
Samo da ti napomenem da se to može i promijeniti, tako je naša imala faze kad je više trčala za tatom pa onda za mnom.