Zarazila sam comp,ne znam ima li smajlić koji se lupa po glavi!Uglavnom,riječ je o mysites123,sad mi je na svim preglednicima,ne mogu ga ukloniti NIKAKO!Našla sam neke načine,i pratila ih,uradila sve,deinstalirala,izbrisala,ali evo ga još uvijek je tu.Imam Kaspersky antivirus,on pokazuje da nema zaraze,A IMA!Pomagajte,ako ne znate vi,pitajte nekog boljeg hakera!Uf,ubiće me muž!

!Uf,ubiće me muž!
Odgovori s citatom
.Uglavnom radim po instrukcijama drugim,a nešto malo po svom
.Kasperski ga otkrio,pitao da li da riješi problem,ja kliknem o.k.,i hop,izbriše mi i mozillu i google!Ja,jadna i sirota,dosjetim se da ih ponovo instaliram preko explorera.Izbrišem taj nesretni mysites iz programa,ponovo skeniram preko kasperskog comp,nema virusa.Ali na pretražnicima opet mysites.Pokušam promjeniti home page,i ne uspjeva.Pogledajte samo u koje vrijeme sam počela temu-gluho doba noći!Vam-tam i nemam pojma kako mi uspjeva promjeniti home page na google,ali mozilla nikako.Odustajem i odem spavati.Muž sutradan uspije nekako promjeniti i home page i na mozilli.Kaspersky ne pokazuje viruse.Trenutno mi je avira i ona ne pokazuje viruse.Nisam toliki haker ,a i znanje engleskog mi je ograničeno,vama je možda smiješno,ali je ukratko to-to,korak po korak šta sam radila.