Pokazuje rezultate 1 do 50 od 692

Tema: Tate koji se ne bave djecom i njihove zene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    ali to sa nekim opravdanim nezadovoljstvom zivotnim okolnostima nema previse veze.
    ipak sam mišljenja da nema opravdanih nezadovoljstva okolnostima... za to ima vrlo efikasan način: zasuči rukave i promijeni to. Kako god. Posao, stan, hobi, muža, svoj stav i kriterije. Što hoćeš. Dok nisi zadovoljan. Sve se može što se hoće. (Ne, ne pokušavam- opet- zvučati pametno, u to zaista vjerujem i primjenjujem). Što je odgovor i na pulinkin post.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    ipak sam mišljenja da nema opravdanih nezadovoljstva okolnostima... za to ima vrlo efikasan način: zasuči rukave i promijeni to. Kako god. Posao, stan, hobi, muža, svoj stav i kriterije. Što hoćeš. Dok nisi zadovoljan. Sve se može što se hoće.
    Ali si u međuvremenu nezadovoljan. Ne možemo negirati taj period. A nastao je zbog okolnosti.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Ali si u međuvremenu nezadovoljan. Ne možemo negirati taj period. A nastao je zbog okolnosti.
    Ja niti ne tvrdim da nezadovoljstvo ne postoji, nego da sreću krojimo svojim rukama i da je pogrešno očekivati da će nas partner usrećiti i da moramo raditi na mijenjanju ljudi oko sebe a pri tome zanemariti sebe, da bi bili sretni. Ili misliš da se može reći: dragi, nisam zadovoljna jer ja imam pre više kila, ajde ti idi na dijetu.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Ili misliš da se može reći: dragi, nisam zadovoljna jer ja imam pre više kila, ajde ti idi na dijetu.
    Navela si primjer u kojoj je osoba nezadovoljna sama sa sobom. A ne s odnosom s drugom osobom.
    Posljednje uređivanje od Optimist : 11.12.2015. at 22:09

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Navela si primjer u kojoj je osoba nezadovoljna sama sa sobom. A ne s odnosom s drugom osobom.
    pa da, jer je to i poanta. Najčešće je to ključ problema. U primjeru kojeg sam navela- čak i da te partner želi usrećiti- i smršavi, što si dobio? Niti si zadovoljniji, niti si rješio problem… a sada vidi paralele sa puno postova ovdje. No nije mi namjera nikoga prozivati, zato tu stajem.
    Posljednje uređivanje od alga : 11.12.2015. at 22:20

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ali da naglasim nemam osjećaj da se ovdje radi o tako radikalnoj situaciji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •