Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: naš put ka sreći

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    prpa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Truljo prvotno napisa Vidi poruku
    Prljavo kazalište je nekad pjevalo " Veze i poznanstva čarobna su stvar", kako nekad tako i danas.

Nadam se da je ovo obična provokacija...ako nije, reći ću samo da u roku četiri mjeseca od kad smo dobili potvrdu o podobnosti upoznali smo našu kćer. Mjesec dana prije toga bili smo pozvani za razgovor za jedno drugo dijete za koje nismo prošli. Vezu nismo imali niti smo tražili. Pristupili smo svemu otvoreno i uspjeli smo. Bez uvrede, ali ružno mi zvuči kad netko savjetuje, nađi vezu, jer to zvuči da je bez veze i poznanstava nemoguće posvojiti, a ja tvrdim da je moguće, jer znam više slučajeva koji su posvojili bez ikakvih vezica. Bit je da jedni drugima pružimo podršku, a ne da ih obeshrabrujemo.

Antonija15 želim ti svu sreću i da što prije dobijete dijete, bez obzira donijela ga ti na svijet ili "roda"
    Posljednje uređivanje od prpa : 14.12.2015. at 19:39

Truljo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Nije nikakva provokacija, samo moji dojmovi steceni iz iskustva.
    Taj savjet o vezi dosao je i iz usta jedne soc. radnice, sto na to rec?
    Blago vama, kod vas je to islo brzo. Nisam rekao da je bez veza nemoguce posvojiti vec da uz veze to ide puno lakse i bezbolnije.

Citiraj prpa prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da je ovo obična provokacija...ako nije, reći ću samo da u roku četiri mjeseca od kad smo dobili potvrdu o podobnosti upoznali smo našu kćer. Mjesec dana prije toga bili smo pozvani za razgovor za jedno drugo dijete za koje nismo prošli. Vezu nismo imali niti smo tražili. Pristupili smo svemu otvoreno i uspjeli smo. Bez uvrede, ali ružno mi zvuči kad netko savjetuje, nađi vezu, jer to zvuči da je bez veze i poznanstava nemoguće posvojiti, a ja tvrdim da je moguće, jer znam više slučajeva koji su posvojili bez ikakvih vezica. Bit je da jedni drugima pružimo podršku, a ne da ih obeshrabrujemo.

Antonija15 želim ti svu sreću i da što prije dobijete dijete, bez obzira donijela ga ti na svijet ili "roda"

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Citiraj Truljo prvotno napisa Vidi poruku
    Nije nikakva provokacija, samo moji dojmovi steceni iz iskustva.
    Taj savjet o vezi dosao je i iz usta jedne soc. radnice, sto na to rec?
    Blago vama, kod vas je to islo brzo. Nisam rekao da je bez veza nemoguce posvojiti vec da uz veze to ide puno lakse i bezbolnije.
    Ja ne znam uopće kako bi neka "veza" mogla i funkcionirati. Osim ako sjedi u Ministarstvu, a godišnje nas posvoji stotinjak: to je jako puno ručkova, večerica, kavica, trebalo bi postojati radno mjesto samo za to

I mi smo posvojili brzo i lako, bez veze i koverti. Prvo dijete o kom smo konkretno govorili bilo je naše. A to što je jedna socijalna radnica rekla, rekla je i meni jedna da nemamo dovoljno novca i godina starosti te da nas se neće uzimati u obzir.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •