Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: nervozna mama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joooj, pa ja cu ivako bez celofana, ne znam ja to tako fino upakirat, ali mi zene, mozda mi hrvatske zene malo vise, imamo tu strasnu i prestrasnu opsesiju da moramo biti super mame, bas kao iz udzbenika, jer ako slucajno nismo, odmah smo lose mame. I dijete je na prvom i stotom mjestu, a mi tek na nekom sto i pedesetom. Iz mog kratkog iskustva, samo mama koja je sama dobro i dobro se osjeca moze biti dobra mama. Umorna i iscrpljena mama puca po savovima. I mama je covjek. I mama ima osjecaje. Ljudske. Meni su na jednoj temi rekli ovo sto cu je tebi sada reci: budi blaga i dobra prema sebi. Tvoje dijete to zasluzuje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Joooj, pa ja cu ivako bez celofana, ne znam ja to tako fino upakirat, ali mi zene, mozda mi hrvatske zene malo vise, imamo tu strasnu i prestrasnu opsesiju da moramo biti super mame, bas kao iz udzbenika, jer ako slucajno nismo, odmah smo lose mame. I dijete je na prvom i stotom mjestu, a mi tek na nekom sto i pedesetom. Iz mog kratkog iskustva, samo mama koja je sama dobro i dobro se osjeca moze biti dobra mama. Umorna i iscrpljena mama puca po savovima. I mama je covjek. I mama ima osjecaje. Ljudske. Meni su na jednoj temi rekli ovo sto cu je tebi sada reci: budi blaga i dobra prema sebi. Tvoje dijete to zasluzuje.
    Sve je rečeno!

Treba biti dobar prema sebi. Jedino tako možemo biti dobri i prema djeci i svima oko sebe.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

evo i ja ću ovo ponoviti...
    Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    budi blaga i dobra prema sebi. Tvoje dijete to zasluzuje.
    isto moram i sebi često ponavljat

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •