Pokazuje rezultate 1 do 50 od 692

Tema: Tate koji se ne bave djecom i njihove zene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja apsolutno ne razumijem kako nekome na živce mogu ići godišnjice, rođendani i pokloni povezani s istima. ono - ne razumijem.
    naravno da nisam dobila ništa, ni s kabelom, ni bez kabela. kad sam u braku s martom

a što se tiče ukusa za filmove, ja volim sve žanrove, osim horrora. apsolutno sve. naravno, ako je film dobar. i još obožavam ići u kino, tako da sve igra. mm ne. al isto ide sa mnom. preživi nekako i w. allana. koji mu ide beskrajno na živce

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    kad sam u braku s martom
    Vrištiiiim

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja apsolutno ne razumijem kako nekome na živce mogu ići godišnjice, rođendani i pokloni povezani s istima. ono - ne razumijem.
    naravno da nisam dobila ništa, ni s kabelom, ni bez kabela. kad sam u braku s martom

a što se tiče ukusa za filmove, ja volim sve žanrove, osim horrora. apsolutno sve. naravno, ako je film dobar. i još obožavam ići u kino, tako da sve igra. mm ne. al isto ide sa mnom. preživi nekako i w. allana. koji mu ide beskrajno na živce
    Joj, cvijeto, kako ga dobro razumijem... Ja sam jedva dočekala da djeca dorastu i prave tati društvo dok gleda filmove vrsta raznih i doma i u kinu, a ja za to vrijeme čitam u miru. Ako odu u kino, ja imam 2 sata (ili više) vremena za druge stvari.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •