Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Pohlepa moje starije kcerke (10god.)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Navela sam u ovom slucaju slatko...ispalo da jedu samo slatkise...nije bas tako kako se cini...sto se tice slatkisa zaista im ne dajem puno (ovo za 7days uzmem mozda 1-2 mj.)...
    Opcenito sto se tice hrane (sve hrane) prilicno je postala prozdrljiva...
    Razgovarala sam s njom i na lijep a i na grub nacin pokusavajuci joj rec kako je zbilja pohlepna i nepristojna...da to izgleda tako ruzno za jednu curicu...
    No ona to ne shvaca njen odg.je "nisam pohlepna,pa kaj ,kaj ja znam i sl."...znaci neznam na koji nacin da joj "docaram" tu njenu pohlepu...
    Ovaj sumin prijedlog bi bas mogla probat iskoristit natrpat se pohlepno pred njom...iako mislim da bi to kod nje izazvao samo smijeh...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    Navela sam u ovom slucaju slatko...ispalo da jedu samo slatkise...nije bas tako kako se cini...sto se tice slatkisa zaista im ne dajem puno (ovo za 7days uzmem mozda 1-2 mj.)...
    .
    To je jako malo, zato i navali. Kod nas pali obrnuto: doma su ogromne kolicine slatkisa, uvijek dostupne. Prvo smo pokusali kontrolirati i malo kupovati, pa bi onda postali prozdrljivi i prezderavali se cim bi dobili slatkise. Onda smo promijenili filozofiju, sad su slatkisi dostupni kad hoce. Prvih 10 tak dana su se natrpavali, sad jedva da uzmu nesto.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 31.12.2015. at 20:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •