moja beba ima 3 mj.. da li je to rano za to da beba ima dnevna kratka i nocno duze spavanje. moja beba je nekidan spavala od 6 popodne do ponoc i onda bila budna do 8 ujutro...svi mi govore dda trebam bebu budit po danu da je duze budna pa da spava noc a ja nekako mislim da je sad beba moja zanimacija i briga 24 sata dnevno i ja sam svoj ritam uskladila prema bebi.zabavljam ja nju po danu igrackama, pjesmicma, ali kad hoce spavat, nema tu nikakvih zanimacija koje ce je odrzat budnom..... beba spava i jede kad hoce i zao mi je buditi je i namjestati svoj ritam pa da je "natjeram" da po noci pava. ipak...kad se dogodi ovako da sam cijelu noc na nogama i ujutro umjesto da izadem van u setnju, tada ja i beba spavamo tako da jedva rucak uspijem napravit, pitam se da li je vrijeme da bebu nekako naucim da je dan dan a noc noc i kako to napravit...mi uglavnom spavamo do podne, popodne ona jos par puta po pola sata - sat spavanja, a to popodnevno spavanje je uglavnom u kolicima dok setamo vani na zraku...

Odgovori s citatom
. Nemamo raspored hranjenja, nekad jede ujutro nekad ne, nekad hoce lezecki nekad meni u rukama i s tim se cesto natezemo. Jako je placljiva beba, ruke i samo ruke tako da sam si nabavila mei tai. Ledja ne osjecam ali sta cu, necu ga gledati kako place. Zaspi mi na rukama za 5min ali cim ga spustim pada u trans od placa. I onda vise ne znas jel gladan jel mu se spava ili samo bzvz cendra. Pocela sam si pisati kad je sta ucinjeno jer se tijekom dana pogubim. Kuham i pospremam kad je mm kod kuce jer ovako nema sanse. Ima li tko slican slucaj ili nesto krivo radim? 
Al rekla bih da je sve to individualno, nema pravila. Neke bebe ne rondaju po ladicama, ne stavljaju sve što vide u usta, ne piju šampon, mogu ležati budna pa čak tako i zaspati dok je meni sve to nezamislivo. Moja je spavala ko beba (točnije, ko bebin tata