Pokazuje rezultate 1 do 50 od 386

Tema: Kupnja autosjedalice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Koliko me sjecanje sluzi imala je preko godinu dana. Nije hodala (dizala se i radila korake uz namjestaj), ali ja sam tada citala da je samostalno dizanje uvijet. Nase jaje je bilo do 13kg, i isto sam mislila da ga je prerasla, ali se samo makne stiropor i povisi remenje. Nakraju smo dugo bili u jaju, ali ja sam sto se autosjedalica tice frikusa (takvom me smatra sva moja okolina, rodbina, prijatelji).

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj suma prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko me sjecanje sluzi imala je preko godinu dana. Nije hodala (dizala se i radila korake uz namjestaj), ali ja sam tada citala da je samostalno dizanje uvijet. Nase jaje je bilo do 13kg, i isto sam mislila da ga je prerasla, ali se samo makne stiropor i povisi remenje. Nakraju smo dugo bili u jaju, ali ja sam sto se autosjedalica tice frikusa (takvom me smatra sva moja okolina, rodbina, prijatelji).
    Preporuke su se u međuvremenu promijenile jer su napravljena nova istraživanja i došlo se do novih saznanja.
    Nova regulativa R129 (ili i_Size) koja je trenutno na snazi zajedno sa starom E44/04 predviđa vožnju djeteta u suprotnom smjeru do minimalno 15 mjeseci (već su na tržištu sjedalice sa tom oznakom).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •