Pokazuje rezultate 1 do 50 od 692

Tema: Tate koji se ne bave djecom i njihove zene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj suma prvotno napisa Vidi poruku
    Na koje tocno promjene mislis? Da si samo domacica, a ne zaposlena domacica?
    Ja bih prva bila na lijecenju da sam domacica, a ne zaposlena domacica. Probala sam i ne zelim ponovno isprobati.

Iako, zapravo, nikad nisam bila domacica... u pravom smislu rijeci, valjda. Samo nisam radila van kuce.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih prva bila na lijecenju da sam domacica, a ne zaposlena domacica. Probala sam i ne zelim ponovno isprobati.

Iako, zapravo, nikad nisam bila domacica... u pravom smislu rijeci, valjda. Samo nisam radila van kuce.
    Hahaha
    " prava domacica" daj definiraj kategoriju. :D
    ja isprobala i jedno i drugo. Sad mi je srce na mjestu. Sa odmakom mogu reci da jedno i drugo ima svojih prednosti i mana. Sto ovisi o puno faktora. Iako u mom slucaju muz se puno vise angazira ( jer mora ) onda kad radim. Ali i dalje se ne pretvara u super musku domacicu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha
    " prava domacica" daj definiraj kategoriju. :D
    ja isprobala i jedno i drugo. Sad mi je srce na mjestu. Sa odmakom mogu reci da jedno i drugo ima svojih prednosti i mana. Sto ovisi o puno faktora. Iako u mom slucaju muz se puno vise angazira ( jer mora ) onda kad radim. Ali i dalje se ne pretvara u super musku domacicu.
    Pojma nemam sto je zapravo prava domacica.

Ono kad je sve cisto, skuhano nekoliko puta dnevno... rad, red, disciplina.

Kod mene je to samo znacilo da ne radim. I onda ustanem ujutro i cekam da prodje dan. Uzas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •