-
Evo mene sa hitne drugi put ovaj tjedan. Prvi put dobila injekciju voltarena (sljedeci dan bila ko bebica ) , a ovaj put recept za brufen od 600. Dakle, danas i jucer od jutra takve vrtoglavice da sam cijeli dan provela u krevetu , a predvecer pocne uzasan pritisak u vratu (sa straznje strane) koji s vremenom pocinje boljeti. a onda se pocne siriti na potiljak i na koncu na cijelu glavu. Uzas. Bila sam kod dr opce prakse, ona kaze ma to je od vratne kraljeznice i pij neofen ili voltaren. Ali to sve mene toliko boli i smetaju te vrtoglavice da ne mogu uopce funkcionirati. to znaci da cijele dane lezim u krevetu jer se bojim dici od tih vrtoglavica. Mislite li vi da je tu vratna kraljeznica u pitanju ? Mislila sam sutra otici na rebro na hitnu da mi sve to detaljno pregledaju , ali cure su mi jos bolezljive (a mladja doji na zahtjev jos uvijek) i tesko mi ih je ostaviti. Alo stvarno ovako vise ne mogu , zlo mi je kad se sjetim da cu se opet sutra probuditi sa vrtoglavicom i tim bolovima koji slijede tokom dana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma