E, ako bih morala birati između tićina s glicerolom i tog čuda-tićino bi odnio pobjedu. Preodvratno! I kad vidim naziv recepta Hola-kocke nije mi jasno kako to nekom može biti jestivo. Možda Val misli na taj okus "šlaga", a ne na pravo tučeno slatko vrhnje.
Peterlin, jesi negdje stavila recept za svoju Jozefinu?
Kupovne torte koje "povećavaju volumen" ( ????) nakon odmrzavanja u moju kuhinju ne bi ušle pa makar cijena bila i osmjeh djeteta. Da, ta faza ukrašavanja torte..... meni je to uvijek veselje za svaku slavljeničku tortu jer prije toga danima planiram znajući želje i afinitete slavljenika, pa onda nabava ukrasa, rješavanje tehnikalija, crteži i mjerenja prije pečenja... Skrušeno priznajem da tu zabavu ostavljam samo za sebe i ne dam nikom ni blizu torti.

) nakon odmrzavanja u moju kuhinju ne bi ušle pa makar cijena bila i osmjeh djeteta. Da, ta faza ukrašavanja torte..... meni je to uvijek veselje za svaku slavljeničku tortu jer prije toga danima planiram znajući želje i afinitete slavljenika, pa onda nabava ukrasa, rješavanje tehnikalija, crteži i mjerenja prije pečenja... Skrušeno priznajem da tu zabavu ostavljam samo za sebe i ne dam nikom ni blizu torti.
Odgovori s citatom