Pokazuje rezultate 1 do 50 od 169

Tema: KRIZMA što odjenuti i obuti?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Stiglo nas i to. Gdje u zg obuci decka za krizmu? Odjelo nece, znaci nekakve hlace i kosulja. Tamne traperice i neki sportivo sako? Gdje? On ima 180+, siroka ramena i jaka bedra ( posljedice rukometa) i oblaci se na muskom odjelu, ne djecjem jer mu je najvece djecje usko.
    Dodatni problem je obuca - treba nam nesto pristojno i nededasto- broj 45-46.

A osnovni uvjet je da me sve ne kosta milijun kuna jer imamo i pricest ove godine
    Mi smo lani kupili starijem (isto 180+) nekakav tamnoplavi sportski sako s dva lica u Modiani u cc1 (bar mislim da je bila Modiana, neki slovenski dućan) i sako je bio na nekakvom masnom sniženju jer nisu imali sve veličine. Hlače - njegove standardne tamnoplave, od tankog samta - korištene u glazbenoj školi. Košulja - bež, neka boja koja može biti i za svečane prilike i za svaki dan. Imao je tatinu kravatu iste boje kao i sako, plavu s bijelim točkicama. Najskuplje smo platili cipele - oko 500 kn, neke bež u Timberland stilu, jedva smo našli veličinu (46).

Ove godine mlađi sin ima pričest. On je kicoš, ali imali smo više sreće nego pameti. Naslijedio je od mog brata smoking (crni, s reverima od nekakvog svilenkastog materijala) koji je u savršenom stanju jer se koristio samo za nastupe s glazbenom školom. Postoji i odgovarajuća leptir mašna. Za košulju nije problem - moja djeca isto imaju hrpu te odjeće iz glazbene škole.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 21.01.2016. at 08:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •