Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Kriopohrana zametaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno Unistavanje kriopohranjenih zametaka

Pozdrav svima, evo otvaram ovu temu jer sam jucer u razgovoru sa ginekologicom saznala da za unistenje pohranjenih zametaka moramo pisati molbu Nacionalnom povjerenstvu za MPO. Iz privatnih razloga smo suprug i ja odlucili da necemo koristiti smrznute nego krenuti ispocetka, ne znajuci da to nije moguce dok postoje zamrznuti. Zanima me da li ie vec netko imao iskustva s istim?

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav!Neznam nista o unistavanju a i cemu ako vec imate priliku da prodete bezbolnije i jeftinije (ako ste isli privatno).
    Sretno

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Citiraj micamaca30 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!Neznam nista o unistavanju a i cemu ako vec imate priliku da prodete bezbolnije i jeftinije (ako ste isli privatno).
    Sretno
    Micamaca30 kao sto sam napisala, razlozi postoje, privatni su i ne zelim pisati. Jasno mi ne sve sto govoris ali sto ne tu je

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Mala0209 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, evo otvaram ovu temu jer sam jucer u razgovoru sa ginekologicom saznala da za unistenje pohranjenih zametaka moramo pisati molbu Nacionalnom povjerenstvu za MPO. Iz privatnih razloga smo suprug i ja odlucili da necemo koristiti smrznute nego krenuti ispocetka, ne znajuci da to nije moguce dok postoje zamrznuti. Zanima me da li ie vec netko imao iskustva s istim?
    Odakle vam ta informacija?
    To je izjavio netko tko se bavi sa mpo ili socijalna ginekologica...mislim oni znaju izjavljivat svakakve gluposti....

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

informaciju mi je dala dr. Dmitrovic u Betaplus, po hrv zakonu ne smije mi zapoceti novi proces dok ne dobije potvrdu da su smrznuti unisteni. A unistiti se mogu samo ako dobijem dozvolu. Eto i meni je prvi glas, niti nam je to itko spomenu do sad niti nas upozorio.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tako su i meni rekli svu doktori u Petrovoj!! Redom sam slušala bukvicu od svakog dr., sestre I pa čak i od biologa.. Da je to nezakonito, ići u svježi postupak a imati smrznute..
    Ja to nisam znala, moj dr.mi je govorio da FET nije za mene, da je bolje ići u svježi u mom slučaju.. ja pristala, a poslije se naslušala.

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Citiraj suncokret19 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako su i meni rekli svu doktori u Petrovoj!! Redom sam slušala bukvicu od svakog dr., sestre I pa čak i od biologa.. Da je to nezakonito, ići u svježi postupak a imati smrznute..
    Ja to nisam znala, moj dr.mi je govorio da FET nije za mene, da je bolje ići u svježi u mom slučaju.. ja pristala, a poslije se naslušala.
    Suncokret19 da li si slala molbu za unistenje?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Mala0209 prvotno napisa Vidi poruku
    Suncokret19 da li si slala molbu za unistenje?
    U toj molbi treba biti objasnjenje za unistenje zametaka. Rekla bih da promjena klinike to nije. Zasto ne preneses zametke iz cita u betuplus?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne, imala sam vraćanje tog zamrznutog embrija.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

http://www.zakon.hr/z/248/Zakon-o-me...nutoj-oplodnji

evo u zakonu clanak 7. stavak 9. pise da se prije zapocinjanja novog svjezeg postupka moraju iskoristiti svi smrznuti zameci.
    a u cl. 56. da je kazna za nepostivanje toga 70 - 250000 kn.
    Posljednje uređivanje od orange80 : 23.01.2016. at 08:03

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne vjerujem da bi netko samo zbog promjene klinike i liječnika tražio uništavanje vlastitih zametaka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •