Stranica 40 od 123 PrviPrvi ... 3038394041425090 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    ok, zuska. počelo je, to je jasno. zanimljivo kako nikad o nijednom "ljevičaru" nisam u novinama mogla pročitati o možebitnoj utaji poreza ili nasilju. To su sve fakat neki dobrice.
    Možda zato jer nitko od njih nije zlostavljao invalidnu ženu i nije sjedio u Remetincu???

Btw, najosjetljiviji resor nije onaj koji se bavi braniteljima nego djecom, starcima i bolesnima jer se sami za sebe ne mogu pobrinuti (za razliku od Šatoraša koji se sasvim dobro snalaze, a vidim da su neki i dobrog zdravlja). Ali-o brizi za njih svoje si već rekla. Btw, ni svi branitelji ne podržavaju takvu rabotu: kod mene su u obitelji trojica-sva trojica dobrovoljci s početka rata i svoj trojici je to što se događa grozno, a nije da su bez posljedica ratovanja. Nasilno ponašanje svake vrste mi je odvratno i takve ljude treba sankcionirati-bili oni branitelji ili ne, bili oni ministri ili ne.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne, hoću reći da je matićeva vladavina bila izuzetno nasilna, a bavio se najosjetljivijim resorom u vladi. Ako nije imao živaca time se baviti, a bilo je očito da nije, davno je trebao dati ostavku. Josipovićev učenik, dobro je provodio politiku gaženja branitelja i dostojanstva i časti.
    Ovdje se radi o ljudima koji su prošli svakakve torture i kojima politička korektnost baš ne kotira visoko.
    necu ulaziti u to, jer nisam vezana usko za braniteljsku populaciju, ali daj mi objasni da li je sav taj folklor bio stvarno potreban???? pa novi ministar mogao je sve to narpaviti dostojanstveno, a ne vašar. na njemu je bilo. sto se dogadjalo u satoru mogu i progutati da na to nije mogao utjecati, ali sve ostalo ne bas.

sad kad vec komentiramo novu vlast, sto mislite o najavama u ministarstvu zdravlja/zdavstva. koliko sam ja jucer procitala novi ministar najavio je limitiranje broja usluga pokrivenih osiguranjem, a sve ekstra bi islo na naplatu korisnika. da li stvarno krecemo prema modelu privatnog zdravstevnog sustava?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Spajalice, naravno da nije bio potreban vašar..ali ljudi su bili godinama frustrirani, nazivani šatorašima, štakorašima, smrdljivcima, i to je izbilo van kod primopredaje, nije se to moglo spriječiti, ni novi ministar to nije mogao.
    A performansi, npr. ovaj sa stolicom i napolitankama su već postali uobičajeni u hrvatskom političkom životu. Dobio je i ministar kulture lijes u kojem je "pokopana" kultura.
    To se obavilo i idemo dalje, valjda je važnije da ti invalidi konačno odu svojim kućama, što će se valjda dogoditi.

Nisam čula za ovo o zdravstvu??

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Dijana, bas fino
    Kad Milanovic bubne (a bubne) onda je on ovakav i onakav, al kad se tvoji ponasaju krajnje neodgojeno i bezobrazno, onda su to ovi s druge strane zasluzuli
    Stvarno nemas dvostruke standarde

I btw, moj brat branitelj, dobrovoljac od prve do zadnje sekunde, ne da ne podrzava satorase i novog ministra, nego mu je zlo od istih
    Narusenog zdravlja radi od jutra do mraka za crkavicu, ali radi
    Nije se ogrebo za mirovinu kao mnogi u onom istom satoru
    I ne osjeca se izdano od Matica, vec se osjeca ko govno, jer neki, poput ovih jucer koji su se onako lijepo ponasali na primipredaji, stete ugledu svih branitelja

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Josipovićev učenik, dobro je provodio politiku gaženja branitelja i dostojanstva i časti.
    Nakon što sam već po tristoti put pročitala ovakav tip izjave, molila bih te da mi objasniš, u svoje i ime ostalih 299 istomišljenika, što točno ovime misliš?
    Čime je on to gazio dostojanstvo branitelja, pa samim time i vlastito? Kojim točno potezima, smanjivanjem čega?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dijana, da li ti stavano braniš Crnoju tvrdeći da je i među ljevičarskim ministrima bilo nasilnika i utajivača poreza?
    Evo, ako ih je bilo i potkupili su sve novinare da to ne izađe van, kakve to sad veze ima? Kakav je tebi taj novi ministar?
    Jel ne ide to tako po katoličkom tipu? Trun, brvno i ostala škvadra?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ginger, ima jedna sitna razlika..Milanović je premijer, i ne može si (a očito je mogao, u novinama je imao očiglednu amnestiju na što god napravio ili rekao) dopustiti izjave i postupke kakve jest imao i provodio. Plus, nema, jelte, niti jednu traumicu iz rata.

Žao mi je zbog tvog brata; ako je imao narušeno zdravlje, on se ne bi grebao za mirovinu već bi je zaslužio.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...no/870609.aspx
    http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/i...---424145.html

Vratimo se još samo malo na HZZO. Prije negoli smo mogli dobiti Vaš komentar, dosta se govorilo o dodatnom zdravstvenom osiguranju. Pa su neki to odmah okrenuli na privatizaciju zdravstva. Pa ispada da ako će postojati da dodatna polica osiguranja, što ona zapravo znači? Hoće li uvesti taj model dodatnog zdrav. Osiguranja, što će on sadržati i znači li to ako će netko to plaćati mjesečno više da će onda imati i neke dodatne, bolje usluge?

Dakle, mi trebamo početi od financijske održivosti našeg sadašnejg zdravstvenog sustava. Ako mi svako malo imamo sanaciju toga sustava, ako mi svako malo imamo ogromne gubitke u tom sustavu, do čega će nas to dovesti? Dovest će nas do toga da mi nećemo biti u prilici najosnovniju uslugu pružiti svojim građanima. A to bi bila katastrofa! Dakle, mi ne smijemo dozvoliti da niti jedan jedini građanin RH na svom cijelom teritoriju ne može dobiti nešto što treba spadati u njegova prava da bi ostvario kompletnu zdrav. uslugu. Jedan od načina kako mođžemo povećati financ. Dio da se upravo to ne dogodi hje osigurati i ugovoriti usluge koje su iznad standarda. Koje ćete ili kroz dodatna osiguranja ili kroz mogućnost dodatnog plaćanja osigurati da bi te novce utrošili u liječenje ljudi.

Da pojednostavimo- znači li to, primjerice, ovako: postoji neka dodatna polica osiguranja koja primjerice stoji 300-400 kn mjesečno. Ja odlučim otići na operaciju kuka i želim bolji materijal nego što se inače nudi. Znači li to da će ta moja dodatna polica, koju ja plaćam 400 kn mjesečno pokriti te moje zahtjeve ili ne?

To treba prepustiti osiguravajućim kućama koje će to nuditi. One će to definitivno nuditi i naći svoj interes u tome da nude određene pakete. Da nekažem da je to sasvim slično, ali recimo, imate takav primjer kod osiguranja automobila. Imate osnovno osiguranje koje pokriva osnovne stvari i sa kaskom možete ugovoriti različite oblike. Mislim, ovo je puno osjetljivija priča kad se govori o zdravlju, ali zato tu postoji HZZO koji će morati držati osnovno osiguranje zbog kojeg nitko neće biti zakinut. Dosita, ako vi želite nekakav materijal koji će biti puno skuplji, koji će vama omogućiti... Evo, spomenuli ste kuk. Mi ćemo ići da svatko ima standardnu endoprotezu kuka. Ukoliko netko želi od titana, zašto ne bi nadoplatio taj dio? Uvijek se plašimo s tim da li će netko biti bogatiji ili siromašniji? Onaj tko ima sad novaca, može sad otići u Švicarsku i ugraditi isto tu protezu.

Ili otići preko privatnog osiguranja?

Ili otići sam privatno osigurati taj dio. Dakle, nama je cilj prvenstveno da se ne dogodi da ljudi koji nemaju takvu mogućnost, koji žive na rubovima društva, dođu u situaciju da ne mogu dobiti najosnovniju stvar. To bi bila katastrofa! I to nećemo dozvoliti.

Da sumiramo- i dalje će biti osnovno dopunsko osiguranje i liječenje dostupno za sve. No, ukoliko netko ima više novca i želi izdvojiti za neke dodatne bolničke usluge, to će se možda moći dogoditi unutar HZZO-a?

Ili drugih osiguravajućih kuća.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Spajalice, naravno da nije bio potreban vašar..ali ljudi su bili godinama frustrirani, nazivani šatorašima, štakorašima, smrdljivcima, i to je izbilo van kod primopredaje, nije se to moglo spriječiti, ni novi ministar to nije mogao.
    A performansi, npr. ovaj sa stolicom i napolitankama su već postali uobičajeni u hrvatskom političkom životu. Dobio je i ministar kulture lijes u kojem je "pokopana" kultura.
    To se obavilo i idemo dalje, valjda je važnije da ti invalidi konačno odu svojim kućama, što će se valjda dogoditi.
    Ne slazem se. Jednostavno niti jednim potezom novog ministra ja nisam vidjala da je pokusao ublaziti cirkus. dapace, vise mi se cinilo da je u njemu uzivao.
    A sto se tice branitelja koji u satoru "dezuraju" oni su mogli doma jos puno ranije.
    ako su se osjecali ugrozenim, a nisu vjerovali ovoj drzavi, sta je nisu tuzili. pa ima sudova van RH bas za takve slucajeve.
    Sto se tice lijesa, cijeli performans ostao je vani, niko nije usao unutra.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 26.01.2016. at 09:04

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana, da li ti stavano braniš Crnoju tvrdeći da je i među ljevičarskim ministrima bilo nasilnika i utajivača poreza?
    Evo, ako ih je bilo i potkupili su sve novinare da to ne izađe van, kakve to sad veze ima? Kakav je tebi taj novi ministar?
    Jel ne ide to tako po katoličkom tipu? Trun, brvno i ostala škvadra?
    Ne znam sasa, ne tvrdim ništa. Samo znam da je u našim medijima uobičajeno lagati i denuncirati već kog se želi denuncirati, pa jednom kad se sjeme posije, gotovo je. Plus selektivnost. Nažalost, istina je danas rijetka roba.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da, nije lijepo izgledala primopredaja ministarstva branitelja i žao mi je zbog toga. No, kakva vladavina bivšeg ministra branitelja, takva i primopredaja.
    kako bi bilo lijepo da je ostalo na prvoj rečenici! stvarno sam se ponadala
    samo koračić, ali jasan znak da vrijedi i da smo u stanju razgovarati bez "mi ili oni" devize.
    a tvoja druga rečenica govori upravo protiv toga što grčevito želiš dokazati, a to je da su ovi bolji.
    a nisu.
    vidiš da su (bar jednako) loši i ne mogu bolje od bivšeg ministra jer ne znaju, jer su loši.
    možemo opet u krug ako želiš, bar jednako su loši, kao i ovi koje su zamijenili. ali su loši.
    i taj cirkus iz savske im ne služi na čast, naprotiv.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nisam čula za ovo o zdravstvu??
    A netko ih tamo drži zavezane lancima?? Bogme, vidim barem 4 puta tjedno tamo ekipu ispred šatora: sve neki veliki, jaki momci, dokono puše, malo ćakulaju s narodom, ko od stijene odvaljeni (sa svim udovima na broju). Što ne pomognu ovim jadnima koji su zavezani pa nek odu kućama??

Ginger, i ti imaš poštenjačinu-domoljuba doma. Greška! Trebalo je biti na Vrankfurtskom frontu i užicati stan, mirovinu i koješta. I takve znam. Jednog usput traže i zbog nekog razbojstva u Njemačkoj, ali u to je vrijeme "bio na frontu" (tako piše u papirima koje je dobio preko veze pa... ). Nek brat lijepo da otkaz pa na kampiranje skupa s ovim mojima doma koje je sad sram što su branitelji pa ih poistovjećuju s takvom ekipom.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

spajalice, mogli su..mogao je i matić dati ostavku..i u pravu si, crnoja nije pokušavao ublažiti cirkus, matić je očito i njemu stao na žulj..
    tu se treba birati čovjek koji će znati razgovarati s braniteljima, a ne biti s njima na ratnoj nozi.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aha. Pa gle, mislim da nema dvojbe- covjek je prijavljen u šupicu u Samoboru- imaš fotke na internetu. a živi u Podsusedu. koje kreativno obašnjenje se može iznaći za to?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa nigdje drugdje pri primopredaji nije bilo cirkusa. Ali vi ste očito podržavali matića i njegovi potezi su vam bili ispravni, meni su bili loši. I prema samom sebi.
    I mislim bez namjere vrijeđanja, da se on ipak nije oporavio od ptsp-a i da nije bio za tu funkciju.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ja mislim da je SDP odabrao Matića jer je mislio da će on odgovarati braniteljima, obzirom da je i sam bio branitelj i logoraš, a osim toga je pri vlasti oduvijek, dakle i iz vremena HDZ-a, pa Jadranke Kosor.
    (inače čovjek zaista nije bio dorastao nikakvoj ministarskoj dužnosti).
    Ali tom glasnom dijelu braniteljske populacije ne vjerujem da bi odgovarao iti jedan ministar kojeg bi postavio SDP.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

spajalice, mogli su..mogao je i matić dati ostavku..i u pravu si, crnoja nije pokušavao ublažiti cirkus, matić je očito i njemu stao na žulj..
    tu se treba birati čovjek koji će znati razgovarati s braniteljima, a ne biti s njima na ratnoj nozi.
    iskreno te pitam, ne provociram. sto je funkcija tog ministarstva? bas me danas kolega pitao dok smo isli na posao i nisam znala. sta ministar branitelja konkretno radi. i ovaj koji je jucer stupio na snagu kao i onaj sto je jucer otisao. neda mi se googlati, pa eto ako moze u par redova.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Aha. Pa gle, mislim da nema dvojbe- covjek je prijavljen u šupicu u Samoboru- imaš fotke na internetu. a živi u Podsusedu. koje kreativno obašnjenje se može iznaći za to?
    Nijedno uistinu sasa. Teško je oštetio državni proračun i vjerojatno će mu dorh sutra pokucati na vrata. A poslije, jednom već, će rješavati nestale milijarde iz duudija.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ti misliš da je ok da imamo ministra koji na taj način doživljava društveni novac?
    To je ta distanca od Sanaderovog HDZa o kojoj se govori?
    Jel misliš da bi Karamarko trebao reagirati i skinuti ga s pozicije?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jel istina i to da je čovjek obiteljski nasilnik? Ajme nama ako jest :/

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Dijana, divno da si opet počela pisati na forumu. Mislim da djeluješ jako edukativno na nove generacije, a i na one koji su počeli zaboravljati.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    iskreno te pitam, ne provociram. sto je funkcija tog ministarstva? bas me danas kolega pitao dok smo isli na posao i nisam znala. sta ministar branitelja konkretno radi. i ovaj koji je jucer stupio na snagu kao i onaj sto je jucer otisao. neda mi se googlati, pa eto ako moze u par redova.
    spajalice, pa okvirno sudjeluje valjda u reguliranju prava i skrbi za branitelje, i valjda svega povezanog s tom populacijom, ne znam ni ja....

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

sasa, neka prvi baci kamen..

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mim, da, postenjacinu branitelja
    iako ocito Dijana zna bolje i za njega, jer nije ZASLUZIO mirovinu
    nije ju ni trazio, jer smatra da raditi treba
    al jbg, da, zahebo se ocito

Milanovic premijer si ne moze tako nesto dopistiti, al bilo koji hdz ministar si moze dopustiti svasta
    Pa naravno, sto nisi rekla

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

spajalice, pa okvirno sudjeluje valjda u reguliranju prava i skrbi za branitelje, i valjda svega povezanog s tom populacijom, ne znam ni ja....
    valjda....
    da li nam onda treba neko misnistarstvo za koje ne znamo tocno sto radi? za ostala bar imam ideju sta rade. u ovih 20 godina od kad je rat zavrsio mogli smo vec definirati ta prava. nije da se situacija mijenja. imamo konacan broj branitelja, valjda, pa onda znamo i predvidjeti koje su nam obaveze prema istim sljedeci broj godina, realno one se mogu samo smanjiti, jelte prirodim stanjem stvari.
    u vrijeme kad je g. Kosor bila ministrica, to je bilo ministarstvo spojeno sa socijalnom skrbi? ili me sjecanje vara.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel istina i to da je čovjek obiteljski nasilnik? Ajme nama ako jest :/
    Sad vidim da nije obiteljski, ali navodno maltretira neku ženu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tko nije varao državu?

ne kužim, gdje će nas odvesti opravdavanje ovakvih stvari time što je i netko drugi griješio?

nije ni čudo da je tema počela kako je počela, kako poništiti glasački listić
    ljudi su glasali za most ili poništavali listiće upravo radi ovakvih stvari, i opet i opet ista priča

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

u vrijeme kad je g. Kosor bila ministrica, to je bilo ministarstvo spojeno sa socijalnom skrbi? ili me sjecanje vara.
    je, tad je bilo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

valjda....
    da li nam onda treba neko misnistarstvo za koje ne znamo tocno sto radi? za ostala bar imam ideju sta rade. u ovih 20 godina od kad je rat zavrsio mogli smo vec definirati ta prava. nije da se situacija mijenja. imamo konacan broj branitelja, valjda, pa onda znamo i predvidjeti koje su nam obaveze prema istim sljedeci broj godina, realno one se mogu samo smanjiti, jelte prirodim stanjem stvari.
    Hdz je u politici prema braniteljima napravio puno sr..nja, uopće nema spora o tome, zbog svoje pohlepne politike, ali nikad ih nije društveno ponižavao kao što je to kulminiralo za vrijeme bivše vlade.

Iskreno, nije me briga koje ministarstvo će se skrbiti o braniteljima, bitno da to čini dobro.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ginger, vidim da si ogorčena, žao mi je zbog toga. No iako paradoksalno zvuči, mnogi branitelji su si učinili medvjeđu uslugu otišavši u mirovinu..mlad čovjek koji može još raditi, i treba raditi, ponajprije radi samog sebe, a pogotovo onaj koji je istraumatiziran.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hdz je u politici prema braniteljima napravio puno sr..nja, uopće nema spora o tome, zbog svoje pohlepne politike, ali nikad ih nije društveno ponižavao kao što je to kulminiralo za vrijeme bivše vlade.

Iskreno, nije me briga koje ministarstvo će se skrbiti o braniteljima, bitno da to čini dobro.
    pa ne znam kako je ovo moguće ako im prava nisu taknuta, a nisu?
    ako netko ima sve što mu je jamčeno bilo do tada (nema ptičjeg mlijeka, sigurna sam, ali ne dijeli se ptičje mlijeko u siromašnoj državi, pa onda nema ni za koga), što je još falilo?

očito bacit ćakulu i koju partiju karata, ubit umirovljeničku dosadu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tu se treba birati čovjek koji će znati razgovarati s braniteljima, a ne biti s njima na ratnoj nozi
    ali nikad ih nije društveno ponižavao kao što je to kulminiralo za vrijeme bivše vlade.
    dijana, kad govoriš o braniteljima, i tako nonšalantno kažeš - branitelji, opet ponavljam, imaj na umu da govoriš o njihovom jako malom dijelu. šačici.
    većina ostalih ne spada u tu grupu.
    ne spada.
    jel možeš bar prihvatiti tu jednostavnu činjenicu?
    ne zamjeri, malo sam na to osobno osjetljiva.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kakvu uslugu država čini mladoj osobi koja nije invalid ni psihički bolesnik ako joj ponudi mirovinu u 40.godini? O čemu mi pričamo?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ni meni nije bas najjasnije kako ih je prosla vlast omalovazavala. zbilja nikad tu tvrdnju nisam shvatila.
    ono branitelja koje ja poznajem niti su se osjecali omalovazeno, niti su u mirovini, pa mozda ni ne stignu jos na taj detalj misliti.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 26.01.2016. at 09:41

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a karamarko je dobio zadatak za pačju školu..... i ako joj je dorastao ima priliku pokazati naciji da utajivači poreza ne mogu biti ministri.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    a karamarko je dobio zadatak za pačju školu..... i ako joj je dorastao ima priliku pokazati naciji da utajivači poreza ne mogu biti ministri.
    znas sta je zabavno, covjek utajuje prirez osobi s kojom je u koalicijskom sporazumu, pardon necemu sto nije koalicija vec samo sporazum. da li taj isti covjek koji utajuje pripez koristi beneficije koje proizilaze iz istog?
    Posljednje uređivanje od spajalica : 26.01.2016. at 09:44

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jesu adiomare, taknuta su im bila prava, ali su se isticali samo ovi sa 25tis. mirovine, plus nebriga za ogromnu stopu suicida među braniteljima, jednostavno, maćehinski odnos.
    Okidač za prosvjed u Savskoj su bile izjave mladog glavaševića, koje ne da su bile nepromišljene, nego jako, jako ružne. I kad ti takvo što dođe od čovjeka koji je tu zbog tebe, nakon svega što si prošao, branitelji iz savske su se supercivilizirano ponijeli. Da su i on i matić imali zrno soli, dali bi ostavke nakon što je žena umrla na prosvjedu, ali ipak je fotelja bila draža. I meni je žao zbog toga, i zbog branitelja i zbog njih samih.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    pa ne znam kako je ovo moguće ako im prava nisu taknuta, a nisu?
    ako netko ima sve što mu je jamčeno bilo do tada (nema ptičjeg mlijeka, sigurna sam, ali ne dijeli se ptičje mlijeko u siromašnoj državi, pa onda nema ni za koga), što je još falilo?

očito bacit ćakulu i koju partiju karata, ubit umirovljeničku dosadu.
    ... na tuđi teret. Ili izmust još malo više-ovaj puta možda tako da se uzme bolesnima. Čvakneš jednima, daš drugima i mirna Bosna. Ma, milina!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I ja sam, kao i Cvijeta, malo osobno osjetljiva jer imam bliskog branitelja koji se (za vrijeme HDZa!) pošteno namučio dobiti bar iskaznicu za uspomenu da je to bio. Njegove dojmove o šatoru ne smijem ni napisati.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kako si mi odgovorila na pitanje Dijana?
    misi li ti ono bila sva za poštenje i pošten HDZ?
    ako je novi ministar utajio porez, a očito je, da li ti kao glasač HDZa smatraš da ga se kao lopova mora maknuti s funkcije?

i još nešto- jeli utaja poreza antihrvatsko ponašanje??

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jesu adiomare, taknuta su im bila prava, ali su se isticali samo ovi sa 25tis. mirovine, plus nebriga za ogromnu stopu suicida među braniteljima, jednostavno, maćehinski odnos.
    Okidač za prosvjed u Savskoj su bile izjave mladog glavaševića, koje ne da su bile nepromišljene, nego jako, jako ružne. I kad ti takvo što dođe od čovjeka koji je tu zbog tebe, nakon svega što si prošao, branitelji iz savske su se supercivilizirano ponijeli. Da su i on i matić imali zrno soli, dali bi ostavke nakon što je žena umrla na prosvjedu, ali ipak je fotelja bila draža. I meni je žao zbog toga, i zbog branitelja i zbog njih samih.
    znam ja šta im je bio okidač, ali osim tvoje tvrdnje da jesu, ne znam koja točno prava su im taknuta.
    jer ako ni sam đuro glogoški ne zna, tko onda zna? što konkretno ti znaš, a on godinu dana ne zna i samo vrti tri glazbene želje?
    ostavke koje je on tražio su u rangu glazbenih želja, da se razumijemo, i to u jednoj državi gdje su jedino braniteljima, za razliku od svih nas drugih, prava zajamčena.
    i još nešto, boraviti godinu dana u takvim uvjetima možeš samo ako ti se sviđa. društveni život vjerujem da im nikad nije bio bolji.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kakve veze ima utaja poreza od strane ministra s nestankom novca u DUUDI? Sta bi zbog ovog deugog trebalo biti opravdao i prvo? Osim sto i jedno i drugo treba istraziti, kao i sve druge malverzacije i krsenje zakona, stvarno ne razumijem zasto Dijana to navodis jedno iza drugoga.

Novi ministar utajivao je porez godinama i bio u Remetincu. Uzoran Hrvat, nema sta. Ne vidim kako ga moze opravdati kriminal nekog drugog ili ministar prije njega?!?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i još nešto- jeli utaja poreza antihrvatsko ponašanje??
    nekako mislim da to neće biti uvršteno u kriterij za upis u registar izdajnika

ma mislim, dijana bi trebala svaki put umjesto kad napiše u svojim postovima "branitelji", napisati "branitelji-šatoraši". u suprotnom vrijeđa prilično veliku populaciju.
    dobro ti kažeš am, jedina grupacija kojoj su prava zajamčena. npr pravo na starosnu mirovinu.
    a uostalom, sad ćemo valjda vidjeti koja su im to prava oduzeta, sad kad ih novi ministar vrati.

inače, samo da se odmaknemo od ovog cirkusa, evo i riječki, malo drugačiji šator hrvatskih branitelja. svake godine imamo braniteljski šator na korzu.
    http://www.mojarijeka.hr/privreda/sa...stva-u-rijeci/

ovi nešto baš nemaju vremena, a niti razumijevanja za društveni život u savskoj.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ministar Crnoja koliko ja trenutno pratim situaciju nije utajio porez, vec je prijavljen u Samobrou gdje je prirez 0%, a zivi u Zagrebu gdje je prirez 18%. To mozda ne bi bio probelm da ima prijavljen boravak u Zagrebu, jer tada bi placao 18% bez obzira sto je prijavljen u SAmoboru.

Ovo su suhoparne cinjenice.

Ali koliko ja znam moras imati prijavljeno prebivalište tamo gdje živiš, a boravište prijavljuješ ako ćes izbivati iz mjesta prebvalista dulje od tri mjeseca. i to smijes priaviti mislim 2x po godinu dana.
    Svako krivo prijavljeno prebivalište/boraviste je kaznjivo.
    Po meni iz svega ovoga ministar Cnroja nije utajio prirez, vec je prijavljen na mjestu gdje ne boravi/prebiva. i to je kaznjivo.
    pitanje je da li ce ga se kazniti zbog toga?

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

da, ali to je učinio ne bi li ne plaćao 18% prireza. tj. manje dao ovoj voljenoj zemlji.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

DA sasa, ali koliko ja shvacam zakon, ne mozes ga proganjati zbog toga, vec zbog prijave. jasno je meni da on spara tih 18%.
    ali kad navedes cinjenice, ovo je zgrijesio.
    pitanje je kako gradonačelnik grada ZGB koji je u sporazumu gleda na ovo

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

evo- notorne činjenice- to nisu indicije- tip je nasilnik i lopov. s čime se to može opravdati?

a postavljen je od starne HDZa skupa s novim ministrom kulture da bi uzrujavali lijevi dio javnosti te opijali desni blagoslovima dok se prava igra odvija iza te dimne zavjese. i to je indicija. samo što ja drugog objašnjenja za postavljanje toliko skandaloznih ljudi nemam.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

DA sasa, ali koliko ja shvacam zakon, ne mozes ga proganjati zbog toga, vec zbog prijave. jasno je meni da on spara tih 18%.
    ali kad navedes cinjenice, ovo je zgrijesio.
    pitanje je kako gradonačelnik grada ZGB koji je u sporazumu gleda na ovo
    znam znam, no mene više načelno zanima što misle o tome Dijana, Anvilii i ostale deklarirane desničarske koje vjeruju u poštenog Karamarka i ljubav prema domovini?

Evo zanima me da li one smatraju da je prijava na drugoj, nepostojećoj adresi, a da se ne bi uplaćivalo u proračun antihrvatsko i nedomoljubno ponašanje?

za nezanemariti je da dotičniiz istog proračuna dobiva mirovinu.

ne voli se domovina blagoslovima i floskulama.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam ja jedno puno gore objašnjenje - njima je to normalno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •